DIA 1, 24 de març. Vol a Olbia i Cala Teodora.

Vol directe de Barcelona a Olbia. De camí a Cala Gonone (on hi tenim el nostre hotel) farem una aturada per dinar al bellíssim indret de Cala Teodora, platja de sorres fines i blanques, aigües d’un blau pur i intens, al fons un paisatge d’illes que ens convida a la contemplació i al passeig.
Nit a Cala Gonone.

DIA 2, 25 de març. Monte Albo.

Enmig d’un paisatge rural encisador, s’eleva el massís calcari del Monte Albo, amb bells altiplans, panoràmiques espectaculars i petits boscos mediterranis. Pujarem per camí amb amplitud de vistes fins a un altiplà a 1000m i d’allà fins a la Punta Caitirina de 1127m, bell cim calcari amb vistes espatarrants.
Nit a Cala Gonone.

Distància i desnivells aproximats: 10km, +600m /-600m

DIA 3, 26 de març. Gorja di Gorropu.

Anirem a descobrir un dels atractius naturals més coneguts de Sardenya, la bella Gola de Gorropu. Es tracta d’una de les gorges més profundes i accessibles a peu d’Europa, amb parets que arriben a tenir més de 400m d’alçada! Després de l’excursió per situar-nos a la seva entrada, podrem caminar per dins de la gorja, al peu de la magnífica verticalitat de les seves parets.
Nit a Cala Gonone.

Distància i desnivells aproximats: 11km, +200m /-900m

DIA 4, 27 de març. Punta Giraldili – Pedra Longa.

Avui seguirem un recorregut amb vistes espectaculars de la imponent Punta Giraldili i sobre els Golfos di Orosei i Arbatax, per una natura salvatge i espectacular. Itinerari descendent per un entorn impressionant de mar i muntanya, l’essència sarda, des de les planures del Planu Supramonte, amb panoràmiques espatarrants que ens acompanyaran en la baixada, fins al monument natural de Pedra Longa.
Nit a Cala Gonone.

Distància i desnivells aproximats: 10km, +200m / -850m.

DIA 5, 28 de març. Monte Corrasi 1463m i Orgosolo.

Anem a les muntanyes de l’interior, al Supramonte, dins el Parc Nacional del Golfo di Orosei. Avui pujarem al seu cim més elevat, el Monte Corrasi 1463m. Un muntanyam imponent de material calcari que amaga, a la seva planura càrstica culminant, la delicadesa de les plantes i arbres que creixen dins les esquerdes i els racons arrecerats. Vistes espatarrants des del cim que cau a pic sobre la planura cap a l’oest. Una de les muntanyes més emblemàtiques de l’illa.
En acabar anirem a fer un tomb a Orgosolo, petit poble de muntanya famós per les seves pintures murals.
Nit a Cala Gonone.

Distància i desnivells aproximats: 13km, +800m / -800m

DIA 6, 29 de març. Tiscali.

Un dels tresors recòndits de Sardenya: la dolina de Tiscali. Un indret màgic i inesperat, antic refugi de la cultura dels Nurags, la cultura de l’Edat del Bronze de Sardenya. Amagat dins el cim d’una muntanya hi ha les restes de l’habitació de diferents pobles, en el que és ara una dolina, formada pel col•lapse del sostre d’una antiga cova prehistòrica. Un racó encisador, amb una vegetació frondosa i un ambient molt especial. La visitarem de la mà d'un guia local que ens farà gaudir encara més d'aquest lloc emblemàtic de la regió, de la seva natura, la seva història, la seva cultura,... Acabarem de completar el dia visitant el jaciment arqueològic de Sos Carros.
Nit a Cala Gonone.

Distància i desnivells aproximats: 9km, +400m / -400m

DIA 7, 30 de març. Mini-creuer pel Golf d’Orosei.

Avui gaudirem del paisatge des del mar: excursió en barca pels indrets més bonics del Golf d’Orosei. L’excursió en barca surt al matí del poble a on estem allotjats, Cala Gonone, i dura fins a primera hora de la tarda. Cala Luna, Cala Sisine, Cala Goloritze, Cala Mariolu, Cala Biriola, petites cales i coves... Una alternativa gustosa al trekking! Inclou visita a una de les famoses coves de la zona (la del Bue Marino, o la del Fico).
L’última aturada del mini-creuer serà a Cala Luna. Des d’allà, qui vulgui, podrà tornar a peu a Cala Gonone (uns 8km, +250m / -250m) i qui ho prefereixi, pot tornar en barca.

Aquesta activitat està condicionada per les condicions meteorològiques i l’estat del mar. Si no es pogués dur a terme, en el seu lloc es faria una excursió a peu des de Cala Gonone, desnivells aproximats de +500m / -500m.

DIA 8, 31 de març. Vol de tornada.

Al matí, trasllat a Olbia i vol de retorn a Barcelona.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.