PREUS:
DESCOMPTE de 150€ fins al 23/11/2017 (inclòs):
1195 € amb vols i sense taxes
849 € sense vols
(descompte vàlid només pel viatge amb els vols inclosos)

A partir del 24/11/2017:

1345€ amb vols i sense taxes.
849 € sense vols.


Suplement per habitació individual :
160 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16INCLOU

Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Tenerife + entre Tenerife i El Hierro, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits) en habitacions dobles amb bany complert. En hotel, apartaments i hotel-balneari.

Dos sopars a La Restinga i tres sopars a l’hotel-balneari del Hierro.

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

Els dos trànsferts entre l’aeroport de Tenerife i l’hotel a La Laguna + els dos trànsferts entre l’aeroport de El Hierro i els allotjaments. En transport privat.

Els transports necessaris per fer els tots els itineraris de senderisme exposats al Dia a Dia. En transport privat.

El transport de bagatges.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA.

NO INCLOU

Les taxes aèries (41€ a 27/06/2017).
El sopar de cap d’any. El sopar del darrer dia a La Laguna.
Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
Les begudes que no estiguin incloses als menús.
L’entrada a museus, monuments,...
Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

NIVELL

Bons camins generalment ben perfilats. Algun tram de laves fàcils i algun tram pedregós. Recorreguts tots inferiors als 10 km llevat del Dia 2 i Dia 4 (13km). Horaris de topoguia entre 3.30 h i 5.50 h, apart cal comptar els temps de les aturades. Desnivells màxims en un dia: + 500 m – 1200 m. Veure més detalls en el Dia a dia.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Banyador, tovallola i xancletes. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.  Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

ELS ALLOTJAMENTS

A El Hierro:
* 3 nits en apartaments a prop del mar a La Restinga. Apartaments per dos persones, amb bany complert i petita cuina. Sense calefacció.
* 3 nits en hotel-balneari ubicat en un indret privilegiat, damunt d’un penya-segat amb vistes a l’Atlàntic. En habitacions dobles amb bany complert.
La darrera nit a La Laguna, al centre històric de la població, en hotel, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA'NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


EL SOPAR DE CAP D’ANY

Atenent a les peticions dels viatgers/res de les darreres edicions dels viatges de cap d’any, us deixem a la vostra elecció com i a on voleu fer el sopar de la nit Cap d’Any. Com sabeu, els establiments hotelers i de restauració ofereixen en aquesta data sopars especials que poden no ser del vostre gust (tant pel que fa al seu contingut com pel que fa al seu cost).
Com que no és possible, i menys amb mesos d’antelació, trobar una alternativa de sopar de cap d’any pel grup que no sigui un d’aquests sopars especials, deixem l’opció oberta a la decisió del grup i/o individual, sempre, és clar, comptant amb la informació que us proporcionarà el vostre guia uns dies abans (o que obtindreu vosaltres mateixos) sobre les possibilitats que ofereix l’indret a on us allotgeu.
En concret, per aquest viatge, també és possible preparar-se el sopar als mateixos apartaments a on esteu allotjats (a la població hi ha botigues de queviures) i organitzar un sopar conjunt, etc.

ASSEGURANCES 

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l'ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829


Veure condicions generals de contractació