PREUS:
DESCOMPTE de 150€ fins al 20/11/2017 (inclòs):
1049 € amb vols i sense taxes
889 € sense vols
(descompte vàlid només pel viatge amb els vols inclosos)

A partir del 21/11/2017:
1199€ amb vols i sense taxes.
889 € sense vols.


Suplement grup de 8-9 pax: 40 €

Suplement habitació individual en els hotels (3 nits): 70 euros
(places limitades, si us plau, consulteu disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16INCLOU

Els vols en avió directes Barcelona-Marràqueix// Marràqueix-Barcelona (Passaport amb 3 mesos de vigència). (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Guia local de muntanya i desert.

El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia turístic a Marràqueix.

Cuiner, ajudants de cuina, camellers, etc .

Dromedaris pel transport del nostre equipatge al desert.

Allotjament de totes les nits (7 nits). Veure detall a l’apartat “Allotjaments”.

Tots els àpats, des del sopar del primer dia fins a l'esmorzar del darrer dia (ambdós inclosos).

Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport de Marràqueix fins a la sortida de Marràqueix.

Sopar i festa de cap d’any.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA corresponent.


NO INCLOU


Les taxes aèries, 44€ a 01/02/2017.
El dinar del Dia 1 i del Dia 8 (a l’aeroport).
L’aigua embotellada i resta de begudes.
Les entrades als monuments (Ait Ben Haddou, Telouet, monuments a Marràqueix, ...).
Les propines.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


NIVELL

Al desert, relleus suaus, dunes, en part rocoses. Desnivells màxims de + 200 m - 200 m. Recorregut del dia més dur: 18-20 km, la mitjana és de 15 km/dia els dies de desert. En el desert caminem per les dunes. A la vall del Draa i Ounila, camins fàcils entre palmerars, vergers i kashbes.


DOCUMENTACIÓ

Cal PASSAPORT amb 3 mesos de vigència. No cal visat.
No és obligatòria cap vacuna.

Més informació a
http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/DetalleRecomendacion.aspx?IdP=119


ALLOTJAMENTS


El viatge compta amb 7 nits d'allotjament:
3 nits són en hotel en habitacions dobles amb bany (1 nit a Ouarzazat + 1 nit a Aït-Ben-Haddou + 1 nit a Marràqueix). Possibilitat d'habitació individual.
3 nits són en campaments en tendes de dues places. Amb tots els equips necessaris de càmping, matalassos, utensilis necessaris de cuina i vaixella. Als campaments hi ha tenda w.c. i tenda per neteja personal, amb 3 litres d’aigua al dia per rentar-se (...és el luxe d’estar apartat del món en plena solitud en el desert durant algunes nits...).
1 nit en gîte, allotjament senzill amb serveis bàsics.


ELS VIATGES DE SENDERISME O TREKKING DE BONVIURE, ALLOTJAMENTS, TRÀNSFERTS I CONVIVÈNCIA

En tots els nostres viatges preval el caràcter de senderisme i de viatge per sobre del caràcter turístic convencional. Això  de vegades ens obliga a emprar serveis d’allotjament, trànsferts i d’altres que no són els estàndards, degut precisament al valor de cercar allò més autèntic possible dins d’un viatge de senderisme comercial que garanteixi un satisfactori, fàcil i com més estret millor contacte amb la natura. Aquest fet implica que molts dels allotjaments i trànsferts que emprem els escollim en equilibri entre la comoditat-correcció-pràctic i la ubicació especial per allotjar-nos o realitzar les caminades. Per tant, no som una agència de viatges que cerquem els allotjaments segons el luxe o comoditat extra que atorguen. Així que us recomanem que abans d’apuntar-vos a un viatge, assegureu-vos que els allotjaments són els vàlids per vosaltres i no doneu per assentat que el tipus d’allotjament –categoria, comoditat, etc- que vàreu tenir en un viatge nostre anterior es doni en el present o futur, cada viatge és diferent i alhora està pensat per satisfer als participants. Però no podem satisfer en tots els viatges la mateixa categoria d’allotjament.

Bona part dels nostres viatges es desenvolupen en països poc desenvolupats –o bé en zones de països occidentals amb pocs serveis- en que el grau d’infraestructures en vies de comunicació i d’allotjaments és molt bàsica i alhora els costums i ritmes horaris són ben diferents als occidentals, per tant el grau d’imprevistos possibles també és elevat. Sempre treballem per a minimitzar al màxim aquest imprevistos però heu de ser conscients de que si el destí que us apunteu és dins aquest tipus de països, els imprevistos són possibles.

En tots els nostres viatges la relació amb el grup i amb el guia és molt estreta, es camina, es menja, es comparteixen inclemències meteorològiques i de vegades es dorm en grup –refugis, albergs, etc-. És imprescindible, doncs, que quan us apunteu a un viatge de senderisme o trekking sigueu conscients de que és un viatge en grup i que el vostre comportament i estat d’ànim ajuda, en ser positiu, al bon desenvolupament del viatge molt més que en un viatge convencional.


MATERIAL

Botes de senderisme. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bastons per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Sac de dormir per les 3 nits de campament ( les temperatures mitjanes mínimes oscil·len entre els + 5 i els + 10 graus (és aconsellable disposar d’un sac amb un grau de confort a partir de 0ºC.). Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Setmanes abans del viatge us donarem una informació més detallada sobre el material.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829

Veure condicions generals de contractació