Dia 1, dissabte 23 de juny. Puig de les Borregues 2693m i NIT de SANT JOAN

Trobada amb el grup a Setcases i desplaçament fins a l'inici de l'itinerari. Pujarem cap al refugi d’Ulldeter i d’allà al Coll de la Marrana. A partir d’aquí, resseguirem la carena de la Coma de l’Orri fins al nostre objectiu, el Puig de les Borregues 2693m. Vistes àmplies de la coma de Fresers als nostres peus i totes les muntanyes de les Valls de Núria i Ulldeter: Torreneules, Bastiments, Pic de l’Infern, Gra de Fajol, Costabona,... des d’un cim habitualment solitari. El retorn, per un camí diferent al de pujada, el farem seguint en baixada el Torrent de la Coma de l’Orri.

Desplaçament a Camprodon on ens allotjarem per celebrar la NIT de SANT JOAN. 

Desnivells: de pujada +700m / de baixada -1200m. Uns 12km de distància. Unes 5h de caminada efectiva.

Dia 2, diumenge 24 de Juny. El Taga 2038m des d’Ogassa.

Després d’esmorzar, trasllat en vehicles fins a Ogassa i al punt d’inici de l’excursió.
Circular gustosa amb el premi de la panoràmica espectacular que ens regala aquest cim modest, mirador privilegiat de les muntanyes de Núria-Ulldeter passant per les de la Cerdanya: Pedraforca, Rassos, Tossa d’Alp, Puigmal,....

Desnivells: de pujada +750m / de baixada -750m. Uns 9km de distància. Aprox. 5h de caminada efectiva.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.