DIA 1 (Divendres, 20/07) Barcelona - Cork - Parc Nacional Killarney-Bosc de Muckross, Torc Mountain
Trànsfert d'una hora i mitja cap al Parc Nacional de Killarney que allotja el cim més alt d’Irlanda el Carraunthooill 1038 m. Nosaltres més modestos farem el cim Torc de 535 m passant per una meravella de bosc centenari de teixos, roures, cascades, etc. Nit a Killarney.

Recorregut aproximat: 9km. Desnivell: + 500 m – 500 m


DIA 2 (Dissabte, 21/07) L’illa de Blasket

Trànsfert des de Killarney fins al port de Ventry on agafarem el Ferry que ens portarà a l'illa de Blasket. Una de les excursions més boniques del litoral irlandès i amb molta història: la gran illa de Blasket. El llibre “El meu cor cap a tu per sempre” del escriptor David Nel.lo descriu les dures condicions de vida dels darrers pobladors.
Nit a Dingle. Dingle és una preciosa localitat envoltada de mar en la península del mateix nom. És coneguda a part de la bellesa dels seus paisatges per l’afició a al música. Aquest fet ens permetrà gaudir totes les tres nits de concerts de música als pubs.

Recorregut aproximat: 8 km. Desnivell: + 430 m – 430 m


DIA 3 (Diumenge, 22/07) Dingle Way el tram entre Feohanagh i Teer Cross
Al nord de la península el paisatge i els seus colors s’acosten a allò sublim. El mont Brandon –el segon més alt d’Irlanda amb 895 m- vessa els seus pendents verdíssims abocant-los al mar i al fons, en la badia del mateix nom voltada de les sorres immenses i blanques, les aigües de l’Atlàntic s’aquieten enmig de turqueses. Nosaltres viurem aquest país de llegenda –amb Sant Brandà monjo evangelitzador com a protagonista-. Nit a Dingle

Recorregut aproximat: 10 km. Desnivell: + 460 m – 460 m


DIA 4 (Dilluns, 23/07) Cliff of Moher
Canviem de paisatge i ens traslladem a Doolin. Pel camí farem tota una senyora excursió per un dels paisatges més emblemàtics d’Irlanda els penya-segats de Cliff of Moher. Espatarrant zona en que el nostra camí seguirà la costa per gaudir d’unes vistes sobre els cingles i les illes Aran. Paisatge rocallós de murets de pedra i prats verdíssims amb ovelles vora el mar. Nit a Doolin

Recorregut aproximat: 7 km. Desnivell: + 40 – 240 m


DIA 5 (Dimarts, 24/07) Black Head

Avui ens traslladarem cap a Clifden però abans farem una bona excursió per un altre dels paisatges més emblemàtics d’Irlanda el Black Head. Allotjament a Clifden poblet preciós vora el Parc Nacional de Connemara.

Recorregut aproximat: 9 km. Desnivell: + 200 – 175 m


DIA 6 (Dimecres, 25/07) Diamond Hill , Fiord de Killary i platja de Illanwilliam
Al matí ens desplaçarem al Parc Nacional de Connemara amb l'ascens al mític Diamond Hill, per la tarda en un curt trànsfert en vehicle ens posarem a gaudir d’un dia de pel•lícula. La riba d’aquest preciós fiord enmig de grans muntanyes i nerets florits serà el decorat d’un gran dia. Enmig de llacs, muntanyes i mar entendrem millor l’origen del nom Connemara –terra entre el mar o descendents del mar-. La barreja és tant dolça i equilibrada que cap pintor podria igualar-la. El final a les platges és un final apoteòsic. Recordarem la cursa de cavall de “El Hombre Tranquilo” aquí la varen filmar enmig d’unes precioses sorres blanques envoltades de turquesa.

Recorregut aproximat: 11,5 km. Desnivell: + 600 m – 600 m


DIA 7 (Dijous, 26/07) Cim de Benchoona 581 m
Excel•lent excursió amb un caire que ens recorda el Pirineu. El nostre camí travessera torberes i petits rierols i enfilarà cap el cim per veure els Twelve Bens, verds i flors per arreu. El nostre esforç quedarà compensat.

Recorregut aproximat: 11 km. Desnivell: + 620 m – 620 m.


DIA 8 (Divendres, 27/07) Omey Island – Iomaidh Oileán i Abadia de Kilemore

Caminarem per una de les joies de les illes maresmals, Omey, Iomaidh en gaèlic, Connemara és encara l’indret d’Irlanda on el gaèlic és manté ben viu i parlat per més persones. Bonica illa que hi podrem arribar a peu –el dia pot canviar d’ordre segons les marees- travessant la sorra blanca de les seves immenses platges. Actualment només hi viuen una desena de persones. L’illa apart del seu captivador paisatge ens evoca amb les seves runes el passat irlandès del primer cristianisme, molt arrelat a la terra i als costums primitius.
Per al tarda, visitarem l'Abadia de Kylemore.

Recorregut aproximat:7 km. Desnivell: + 50 m – 50 m


DIA 9 (Dissabte 28/07) Clifden - Galway - Dublin.

Trànsfert de 3 hores i mitja fins a Dublín. Bonic trajecte cap a la costa Oest. Petita parada a Galway per estirar les cames i fer una visita. Un cop a Dublin, visita de a la ciutat, pubs, bars, música en directe, pintes de cervesa de tots els colors i el millor ambient de les illes. Temple Bar i els carrers propers a O’Conell Street seran els destins d’aquesta darrera nit.


DIA 10 (Diumenge 29/07) Dublín. Dublín-Barcelona.
Gaudirem de tot el matí per conèixer allò imprescindible de la capital: Trinity College, Dublin Castle, St Stephen's Green, Guiness Sthorehouse, etc. A les 14.15 h vol directe de tornada a Barcelona.PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.