DIA 1, 29/12. Cabo de Gata, Níjar y Las Negras.

Viatge a Almeria, a on arribem a migdia. El nostre mini bus ens vindrà a recollir a l’aeroport i ens durà a Níjar. Temps per dinar i per visitar aquesta bonica localitat. Després, trasllat al nostre allotjamente a Las Negras, en ple Parc Natural del Cabo de Gata.
Sopar i primera nit a Las Negras.

DIA 2, 30/12. Cabo de Gata, de Agua Amarga a Las Negras.

Per la primera caminada del viatje hem triat una ruta espectacular, de cala en cala... recorrerem la costa nord del Cabo de Gata, un espectacle continu de cales i penya-segats amb vistes panoràmiques. Precioses cales i platges... Playa de los Muertos, la Cala de Enmedio, la Cala del Plomo, Cala San Pedro... Arribada gustosa a peu a Las Negras.

Distància aprox. 14 km. Desnivells aprox. positiu 450m, negatiu 450m

DIA 3, 31/12. Cabo de Gata, de San José al far de Cabo de Gata i comiat del 2017.

Després d’esmorzar, trasllat en mini bus privat a San José. Un cop allà, coneixerem el Cabo de Gata més famós, el més pel•liculer, de San José a Cabo de Gata. Caminant seguirem un camí plegat de meravelles, platges i penya-segats capritxosos: los Genoveses, Lance del Perro, Ensenadas del Mónsul i la Media Luna, Cala Carbón, Cala Rajà, ... Caminarem fins al mateix Cabo de Gata, al far. Temps per veure la posta de sol i després trasllat en mini bus privat fins a Las Negras.

Temps per reposar abans de la celebració del cap d’any... ben envoltats per les aigües mediterrànies del Cabo de Gata.

Distància aprox. 15 km. Desnivells aprox. positiu 450m, negatiu 450m

DIA 4, 01/01. Cabo de Gata, de Las Negras a La Isleta del Moro.

De las Negras a la Isleta del Moro. Una part salvatge de la costa: palmeres, pinars i deserts volcànics. Platges tropicals en el Playazo, costa retallada i espectacular a La Polacra, i una màgica llum la platja del Carnaje i l’Amatista. Final espatarrant a la platja de la Isleta, prenent, si vols, un fino Laujar a la terrassa d’un bar veient una de les millors postes de sol.
Retorn en mini bus privat a Las Negras. Darrera nit en aquest poblet vora mar.

Distància aprox. 16 km. Desnivells aprox. positiu 600m, negatiu 600m

DIA 5, 02/01. Alpujarras almerienses, Laujar de Andárax, la senda de Monterrey.

Del Cabo de Gata anirem amb mini bus a les Alpujarres almerienses, al municipi de Laujar de Andárax. Itinerari de la Senda de Monterrey, recorregut circular per la vall del riu Andarax i els seus boscos de ribera, i per pinedes, alzinars i zones de cultiu amb belles vistes de la vall de l’Andarax i la serra de Gador.
Després de fer un tomb pel bonic poble de Laujar de Andárax, trasllat a Trévelez, bon sopar i allotjament.

Distància aprox. 11 km. Desnivell aprox. de 450m de pujada i 450m de baixada.

DIA 6, 03/01. Alpujarras granadinas, el Peñabón 2014m.

Després d’esmorzar, sortirem a peu de Trévelez i ens enfilarem fins al Peñabón 2014m. Des d'aquest cim gaudiren de bones vistes de les cares sud dels principals tresmils de Sierra Nevada.
En acabar, transport en mini bus al nostre allotjament al centre de Granada.

Distància aprox. 9 km. Desnivell aprox. de pujada de 600m i de baixada de 600m

Ens quedaran unes hores lliures abans de sopar per passejar-nos pel centre d’aquesta preciosa ciutat, pel Sacromonte, fer unes canyes o uns vinets... el que et vingui més de gust!
Sopar  i nit a Granada. 

DIA 7, 04/01. Granada.

Despertar tranquil al cor de Granada i darreres passejos per la ciutat. Si vols, també pots visitar l’Alhambra (*) pel matí. Trobada a l’hotel al voltant de les 19h per agafar el mini bus cap a l’aeroport. Vol de tornada a Barcelona.

(*) IMPORTANT!! si vols visitar l’Alhambra, cal que compris la teva entrada per internet amb molta antelació, si no, no trobaràs entrades disponibles. Consulta l’apartat corresponent a la Fitxa Tècnica del viatge.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.