PREUS:
749€ sense vols.
899€ amb vols i sense taxes.

Suplement per habitació individual : 80€
(places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

INCLOU

El vol d’anada directe entre Barcelona i Almeria i de tornada directe entre Granada i Barcelona, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Allotjament i esmorzar de tots els dies (6 nits) en habitacions dobles amb bany complert. En hotels i hostals al centre de les poblacions.

Tres sopars a Cabo de Gata. Un sopar a les Alpujarres. 

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.

Els trànsferts entre l’aeroport d’Almeria i Cabo de Gata + entre l’hotel de Granada i l’aeroport de Granada. En transport privat.

Els transports necessaris de persones i equipatges per fer tots els itineraris de senderisme descrits al Dia a Dia. En transport privat.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança  bàsica de viatge i trekking.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA.

NO INCLOU

Les taxes aèries (56€ a 01/02/2017).
El sopar del darrer dia a Granada i el sopar de Cap d’Any.
Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
Les begudes que no estiguin incloses als menús.
Les entrades a museus, monuments, l’Alhambra (uns 16€)... Els transports dins la ciutat de Granada.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclòs”.

NIVELL

A Cabo de Gata, dos dies amb desnivells màxims diaris de 550m i 650m (tant de pujada com de baixada). La resta de dies, al voltant dels 250m (tant de pujada com de baixada). Distància màxima de 17km.
Camins fresats i sense dificultat tècnica, en ocasions són pedregosos i tenen pendents pronunciats.
A Sierra Nevada-Alpujarras, dos dies amb itineraris inferiors als 10km i desnivells de pujada i baixada al voltant dels 300m. Camins fresats, còmodes i sense dificultat tècnica, amb algun tram pedregós.

ELS ALLOTJAMENTS

A Cabo de Gata, en hostal, en habitacions dobles amb bany complert. Dins del poble, a 3-5 minuts de la platja. Amb calefacció per aire. Els àpats es fan al restaurant que hi ha al costat mateix de l’hostal.
Una nit a Trévelez, a les Alpujarres granadines, en habitacions dobles amb bany i calefacció.
Establiments familiars, amb bona taula i bona acollida. Esmorzars complerts (dolç i salat).
Una nit a Granada capital, ben ubicat al centre, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany. Habitacions petites, mobiliari nou amb estil d’hotel de negocis. Esmorzar tipus buffet.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


LA VISITA A L’ALHAMBRA

Per visitar l’Alhambra, has de fer la compra anticipada per internet de l’entrada al següent web:
http://www.ticketmaster.es/nav/landings/es/mucho_mas/entradas_alhambra/entradas.html?utm_campaign=ALH-weboficial&utm_source=alhambra-tickets.es&utm_medium=link&canalMB=ALH

Aquí pots triar l’opció “Alhambra General”, que permet l’accés a tots els espais visitables: Alcazaba, Palaus Nazaries, Plau del Generalife i Jardins, Palau de Carlos V i Bany de la Mezquita.
El preu és de 15.4€

En comprar l’entrada, et fan triar dia, horari de matí o tarda i dins aquest horari, l’hora d’entrada als Palaus Nazaríes.
Et recomanem que, si hi ha disponibilitat, triïs l’horari de matí del dia 5 de gener (si tornes amb el grup, cal sortir de l'hotel cap a l’aeroport a les 19h00). Horaris de visita, matí: de 8:30h a 14:00h, tarda: de 14:00h a 18:00h

Important: cal que duguis la tarja amb la que hagis fet la compra per poder recollir l’entrada.

Cal que compris la teva entrada per internet amb molta antelació, si no, no trobaràs entrades disponibles. ET RECOMANEM QUE LA COMPRIS EN RESERVAR LA TEVA PLAÇA PEL VIATGE.

Si vols més informació, http://www.alhambra-patronato.es/

EL SOPAR DE CAP D’ANY

Atenent a les peticions dels viatgers/res de les darreres edicions dels viatges de cap d’any, us deixem a la vostra elecció com i a on voleu fer el sopar de la nit Cap d’Any. Com sabeu, els establiments hotelers i de restauració ofereixen en aquesta data sopars especials que poden no ser del vostre gust (tant pel que fa al seu contingut com pel que fa al seu cost).
Com que no és possible, i menys amb mesos d’antelació, trobar una alternativa de sopar de cap d’any pel grup que no sigui un d’aquests sopars especials, deixem l’opció oberta a la decisió del grup i/o individual, sempre, és clar, comptant amb la informació que us proporcionarà el vostre guia uns dies abans (o que obtindreu vosaltres mateixos) sobre les possibilitats que ofereix l’indret a on us allotgeu.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Barret, ulleres de sol. Pals per caminar, recomanats. Banyador, tovallola i xancletes. Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.  Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829Veure condicions generals de contractació