DIA 1 (30 de desembre)

Excel.lent excursió pel primer dia en què caminarem amb les raquetes. Trobada al voltant de les 10h a l´estació d’esquí de fons d'Aransa. Abans de començar l’itinerari, explicació i primer maneig de les raquetes. Preciosa excursió per començar bé l’estada sortint des de l’estació d’esquí nòrdic. Anirem fins a Pollineres i estany de Comabella. Estanys, meandres i boscos immensos nevats, curulls de neu, seguirem i coneixerem els rastres de la llebre, la marta, l’isard. Un gust per encetar aquests dies d'estada!!

Desnivells de +300m / -300m.

DIA 2 (31 de desembre)

Preciós camí entre els quatre poblets amb més bones vistes de tota la Cerdanya: Músser, Travesseres, Lles i Arànser. Coneixerem la gent dels poblets, les fonts, esglésies romàniques, etc i en mig del recorregut farem parades per assaborir les delícies del país. Ens acompanyaran boscos, prats, rius i la bella immensitat de la comarca.

Desnivells de +400m / -400m.

Sopar de Cap d’Any al mateix hostal. Després del sopar, podràs continuar la festa de Cap d’Any (si et ve de gust!) a la festa popular que es fa al poble d'Aransa, amb música en viu.

DIA 3 (1 de gener)

Per acabar l’estada, farem la segona excursió amb raquetes, començant des de l'estació d'esquí nòrdic de Lles. Excursió a l’estany glaçat de l´Orri, Aigüestortes de l´Orri i Pla de les Someres. Recorregut espectacular pels plans i boscos endinsant-nos en els ambients fascinants que només ens ofereixen els paisatges hivernals nevats.

Desnivells de +350m / -350m

En cas de manca de neu, el viatge es farà igualment, substituint els dos itineraris de raquetes per  excursions de senderisme iguals als itineraris de raquetes o en el seu cas adaptats.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ,... O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.