Dia 1 (diumenge 13/05). Vol d’anada i Catània.

Arribada a Sicília-Catània a migdia. Transfert al centre històric de Catània, temps per passejar i gaudir de la ciutat.
Trasllat a l’hotel a Milazzo. Nit a Milazzo.

Dia 2 (dilluns 14/05). Stromboli

Al matí, trànsfert fins a Milazzo i ferri fins a Stromboli. Arribada a Stromboli, la perla de les illes eòlies, espatarrant!! Un volcà en forma d’illa, un indret on el temps és el menys important, on els “vehicles” estan fets a mida dels carrers estrets...
Resta del matí per passejar tranquil.lament per aquest captivador poble sense cotxes, ni fums, únicament amb els naturals: els que el volcà emet sobre mateix del poble. Gustoses platges de sorra negre per anar a prendre un bany.
A la tarda, per a molts, el moment més gustós del viatge: veure en directe una explosió “estromboliana” , al.lucinar amb l’espectacularitat d’un instant on la terra mostra la seva potència en directe. També proposem 2 opcions segons el vostre nivell físic:

1.Veure les explosions de d’un punt més baix :
Desnivells aproximats: + 400m / -400m.

2.Pujar amb un guia vulcanòleg fins al cim de la muntanya i “sentir” les explosions, olorar les explosions, cremar-te el nas amb les explosions.... es- pa- ta- rrant!!!
Desnivells aproximats: + 900 m / -900 m.

Després, sopar i nit a Stromboli.

Dia 3 (dimarts 15/05). Stromboli

Avui et proposem, si l’estat del mar ens ho permet, fer la volta a l’illa des del mar per poder gaudir de l’espectacle de les explosions estrombolianes.
Després, passejada des de Ginostra fins a Punta dei Corvi.
Segona nit a Stromboli

Desnivells aproximats: + 200 m / -200 m

Dia 4 (dimecres 16/05). Illa de Panarea.

Ferry fins a la petita l´illa de Panarea, pels molts la més bonica. Excursió pel sender de la Caleta dei Zimmari i ascensió a la Punta del Corvo 343 m. Per la tarda, ferry a Salina.
Nit a Salina.

Desnivells aproximats: + 430 m / -430 m

Dia 5 (dijous 17/05). Illa de Salina.

Visita a “Cala Pollara” famosa per les escenes de la pel.lícula El Cartero i després travessa de l´illa de Salina des del santuari de Madonna del Terzito a Santa Maria Salina.
Segona nit a Salina.

Desnivells aproximats: + 600 m / -900 m

Dia 6 (divendres 18/05). Dia lliure. Illa de Lipari, o dia tranquil a Salina.

Dia per triar ... Pots passar un dia tranquil a Salina o recórrer-la pel teu compte... o agafar un ferry que et durà a la veïna illa de Lipari, l’illa més gran, capital de l’arxipèlag. Pregunta-li al teu guia... et donarà totes les opcions possibles!

Darrera nit d’allotjament a Salina.

Dia 7 (dissabte 19/05). Illa de Vulcano i Taormina.

Visitarem i gaudirem de l'illa de Vulcano , el seu espectacular cràter amb fumaroles constants de sofre i pels més atrevits, banys de fang o banys d'aigua de mar calenta.

Desnivells aproximats: + 400 m / -400 m

Havent dinat, ferri a Milazzo, Sicília. Trànsfert en mini bus a Taormina, temps per visitar aquesta bonica ciutat entre el mar i la falda de l'Etna, el seu casc antic, el seu teatre...
Sopar i allotjament a Taormina.

Dia 8 (diumenge 20/05). Passejada per Taormina i vol de tornada.

Tindreu unes hores lliures per passejar pel centre de Taormina.
A migdia, trànsfert a l´aeroport de Catània i vol de tornada a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.