Dia 1, diumenge 9 de setembre.
Vol a Mahó, a on arribem al matí. Trasllat i visita al Talatí de Dalt, una de les joies megalítiques de l'illa.
Trasllat al nostre hotel de les tres primeres nits, a Ses Salines-Fornells, a la costa nord de l’illa.
Temps per instal·lar-nos i fer una passejada, fer un banyet pels voltants,...abans d’anar a sopar.
Primera nit a Ses Salines- Fornells.

Dia 2, dilluns 10 de setembre. De Fornells a Binimel·là.
Sortirem a peu del nostre allotjament i seguirem una preciosa etapa del Camí de Cavalls fins a la Platja de Binimel·là. Serem feliços en les platges i penya-segats de Sanitja, Ferragut, cala Mica, Cavalleria, Binimel.là ... un reguitzell d’ocasions pels bany ens temptaran a cada cala. A la tarda ens recollirà el nostre mini bus, que ens durà al Cap de Cavalleria, l’extrem més al nord de l’illa, amb el seu far i el seu paisatge panoràmic de la costa nord.
Segona nit a Ses Salines- Fornells.

Uns 10km de recorregut. Desnivells aproximats +250m -250m

Dia 3, dimarts 11 de setembre. De Els Alocs a Cala Pregonda i la Punta de Pregondó.
Una de les etapes més boniques i salvatges del Camí de Cavalls. En un curt trànsfert en mini bus ens posarem al Pla de Sa Font, des d’on anirem a peu travessant boscos mediterranis fins a la Cala de Els Alocs. Des d’aquí remuntarem per la Marina del Mig, sempre amb excel·lents vistes al mar per tornar a baixar cap a la bonica Cala en Calderer, on els banys en la seva platja -una de les més solitàries de l’illa- seran irresistibles. Continuarem resseguint la costa i farem parada a la feréstega Cala Barril. Darrers banys del dia a la preciosa Cala Pregonda. Final d’etapa passant per la Punta de Pregondó i arribant fins a Binimel·là, a on ens espera el nostre transport que en durà de tornada a Ses Salines- Fornells.
Darrera nit a Ses Salines- Fornells.

Uns 10km de recorregut. Desnivells aproximats +300m -300m

Dia 4, dimecres 12 de setembre. De Cala Morell a Cala Pilar.
Esmorzar i curt trasllat a Cala Morell, a la costa nord. Abans de començar a caminar, visitarem la sorprenent Necròpolis de Cala Morell. Inici del camí passant pel grandiós Codolar de Biniatram i per les petites i delicades cales de Ses Fontetes on un reguitzell de barraques de pescadors i la seva font en fan agradable el pas. Seguirem per l’emblemàtica cala d’Algaiarens sempre preciosa i reprendrem el camí enmig d’un ufanós bosc de pins i alzines, el Pinar de Son Angel, en plena zona de La Vall, fins a Cala Pilar , un referent preciós en el paisatge al nord de l’illa.
Després dels darrers gustosos banys del dia, trasllat a Cala Bona-Ciutadella, al nostre hotel de les 3 següents nits.

Uns 14km de recorregut. Desnivells aproximats +300m -300m

Dia 5, dijous 13 de setembre. Son Saura- Cala en Turqueta- en barca a Cala Trebalúger- Binigaus.
Després de l’esmorzar, trasllat a Son Saura. Des d’allà començarem a gaudir, a peu, de cales polinèssiques d'un blanc turquesa que fereixen els ulls, una lluminositat tropical en mig del Mediterrani. Caminant per Talaier, i fins a Cala en Turqueta, a on agafarem una barca que ens durà fins a Cala Trebalúger. Així podrem tenir una visió diferent del paisatge, des del mar, Cala Macarella i Macarelleta, Galdana, Mitjana...fins a Cala Trebalúger. Continuarem a peu, fins les delicioses platges de Binigaus, passant per la Cala Escorxada, Fustam i un paisatge de costa embadalidor. De Binigaus, curt trànsfert de tornada a Ciutadella.
Segona nit a Cala Bona- Ciutadella.

Uns 12km de recorregut. Desnivells aproximats +200m -200m

Dia 6, divendres 14 de setembre. De Son Xoriguer a Son Saura.
Després de l’esmorzar, curt trasllat a Son Xoriguer. De cala a cala, gaudint un dia més del plaer dels camins de ronda i aquestes aigües blaves que et captiven la mirada: cala Parejals, Cala de Son Vell, Pesquera des Comte, Son Saura, ... i un petit racó màgic, la Cova dels Pardals. Temps per banyades i a la tarda trasllat en mini bus a Ciutadella.
Tarda lliure a Ciutadella.
Darrera nit a Cala Bona-Ciutadella.

Uns 7km de recorregut. Desnivells aproximats +150m -150m

Dia 7, dissabte 15 de setembre. Talatí de Dalt. De Es Grau al Cap de Favàritx. Vol de tornada.
Ens acomiadem de Menorca de la millor de les maneres... primer, visita al Talatí de Dalt o Torralba, uns dels jaciments arqueològics més importants de l’illa. En acabar la visita, curt trasllat a Es Grau. Bonic tram entre Es Grau i el Far de Favàritx i les seves precioses platges de Cala Presili i Cala Tortuga. Caminarem pel Parc Natural de S’Albufer des Grau i la costa de Sa Torreta, Cavaller i Tamarells.
Trasllat a l’aeroport de Mahó i vol de tornada.

Uns 9km de recorregut. Desnivells aproximats +200m -200m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.