DIA 1, dissabte 30/12.

Vol de Barcelona a Santa Cruz de la Palma, a on arribem a la tarda. Visita al bonic casc antic de la ciutat de Santa Cruz de La Palma. Trasllat a Barlovento, a on ens allotjarem les 3 primeres nits.

DIA 2, diumenge 31/12

Primer itinerari per La Palma, excursió a peu pels pobles i barrancs de la costa nord. Barlovento, Las Toscas, Los Gallegos, Los Franceses. Un paisatge de pel•lícula: penya-segats, palmeres, dragos, camins preciosos penjats sobre l´oceà, poblets oblidats. En definitiva: una meravella.
Segona nit a Barlovento. Sopar i celebració de cap d'any.

Desnivells: 500 m de desnivell en pujada i 900 m en baixada. Uns 10km de distància.

DIA 3, dilluns 01/01

Excursió a la selva de llorers i falgueres. La reserva de la Biosfera de Los Tilos, la Laurisilva. Nacientes de Marcos y Cordero. Un viatge al passat, de milions d´anys, a l´era terciària. Llorers centenaris de formes monumentals, falgueres gegantesques entre boirines i aigües.
Darrera nit a Barlovento.

Desnivell de pujada 400 m i en descens de 900 m. Uns 12km de distància.

DIA 4, dimarts 02/01

Excursió al cim de l´illa El Roque de Los Muchachos 2.421 m i espatarrant travessa per la carena resseguint la Caldera de Taburiente en alçada fins a la Torre del Time. Un dia a les altures per sobre de les boires del nord, on podrem veure El Teide i les illes occidentals, les millors vistes de l´illa: als nostres peus els cingles de més de 1.500 m que cauen en picat al fons de la Caldera.
Allotjament i sopar a Los Llanos de Aridane, a on ens allotjarem fins al final del viatge.

Desnivell de 1250m de baixada. Uns 14km de distància.

DIA 5, dimecres 03/01

Després d'esmorzar trasllat fins a Fuencaliente i excursió a peu fins al faro de Fuencaliente, passant pel Volcán San Antonio i el Teneguía. Un dia espectacular dedicat a la vulcanologia, paisatges lunars, colors bigarrats, terres encara calentes i un final feliç en la millor cala per veure la posta de sol.

Desnivell de 700 m generalment en baixada. Uns 10km de distància.

DIA 6, dijous 04/01

Trànsfert fins a Los Brecitos i excursió a peu fins l´interior de La Caldera de Taburiente. Si les condicions ens ho permetem, podem acabar de baixar pel Barranco de Las Angustias. 

Desnivell de 300m de baixada i 300m de pujada si no fem el barranc; 700 m de desnivell la major part en baixada si fem el barranc. Uns 13km de distància. Magnífica excursió al bell mig de la Caldera, és l´excursió més famosa de La Palma.

DIA 7, divendres 05/01

Excursió a peu per la Ruta de los Volcanes. Sempre sobre la carena amb el mar als dos costats, saltant de volcà en volcà. Preciosa excursió amb un contrast de colors, mar i muntanya inoblidable. Transport de tornada al nostre allotjament.

Desnivell de pujada 600 m i de baixada de 1300 m. Uns 18km de distància.

DIA 8, dissabte 06/01

Després de l’esmorzar, curt trasllat i excursió des de La Cumbrecita, balcó natural de la Caldera de Taburiente. Descens pel barranc del Riachuelo, a la falda de Cumbre Vieja. Entre pins canaris, flora autòctona, els cants dels ocells i les galeries que capturen la preuada aigua de la muntanya, arribarem a la ermita de la Virgen del Pino, a on viu un dels pins més vells de les Canàries.

Desnivell de pujada 100 m i de baixada de 400 m. Uns 8km de distància.

Trasllat a Sta. Cruz i vol de tornada a la tarda.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.