PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14


INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L'IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d'anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l'apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d'altres companys d'excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d'organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l'excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL


Botes de senderisme d'hivern, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l'excursió i els vostres afers personals.

NIVELL

Recorregut per bons camins de muntanya i bosc, corriols i algun tram de pista. En general, cap dificultat tècnica, tret d'un tram molt curt de grimpada/desgrimpada per pujar al Castellsapera. Camins en general bons, però a trams pedregosos. Algun tram força dret de pujada i baixada, Desnivells aproximats al voltant de +850m en ascens acumulat i -850 en descens acumulat. Uns 14 km de recorregut. Unes 6 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades).

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d'accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829Veure condicions generals de contractació