DIA 1 , divendres 22 de juny. La Vall de Gerber.
Quedarem al voltant de les 11h a València d’Àneu. Preciosa excursió d’estrena a la Vall de Gerber. Una vall preciosa que ens durà a l’Estanyet, l’Estanyera del Mig i el gran estany de Gerber entre boscos de pins i el muntanyam que ens envolta.

Desnivell: +350m/ –350m. Uns 9km de distància.


DIA 2, dissabte 23 de juny. El Tuc de la Cigalera 2502m.
Canvi de paisatge!! Pujarem al fàcil Tuc de la Cigalera de 2502m amb vistes espatarrants a les Maladetes i les muntanyes més properes del PN de l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran. Baixarem a dinar al bonic Estany de Muntanyó i tornarem feliços dels paisatges de què haurem gaudit.

Desnivell: +650m/ –650 m. Uns 9km de distància.

Després de l’excursió, trasllat a l’hotel. Al vespre, abans de sopar, anirem a Isil per celebrar la revetlla de Sant Joan. Viurem les falles, un ritual ancestral de foc, ball i saber compartir entre tots una nit màgica en homenatge al sol i la vida. Menjarem coca, beurem –qui vulgui- cava i també qui vulgui podrà ballar.


DIA 3, diumenge 24 de juny. Mil Potros 2600.
El darrer és un jorn per les altures i caminar fàcil amb grans espais, majestuoses vistes als Encantats des del cim de Mil Potros, a 2600m, amb carenes immenses i amb vistes espatarrants. Dinar de comiat i retorn a casa.

Desnivell: + 650 m/ – 650 m. Uns 9km de distància.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.