Dia 1. Dimecres, 18/07/2018. Barcelona – Budapest ( Hongria )
Vol de directe de Barcelona a Budapest.

Allotjament en Hotel.


Dia 2. Dijous, 19/07/2018 Budapest – Aggtelek
Dedicarem el matí a conèixer Budapest . Visita guiada per la capital Hongaresa. Al migdia, trasllat a Aggtelek on ens allotjarem.

Allotjament en Hotel.


Dia 3. Divendres, 20/07/2018 Parc Nacional del Paradís Eslovac. Piecky Gorge.
Ens traslladem a Eslovaquia on visitarem la gorja de Piecky, la introducció perfecta a les gorges i barrancs del Parc Nacional del Paradís Eslovac. Un dels gorgs més tranquils del Paradís eslovac, només envoltats de cascades, rierols cristal•lins, roques i arbres caiguts coberts pels líquens talment com cases de fades i nans.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 400m / -450m. Uns 10 km de recorregut.


Dia 4. Dissabte, 21/07/2018 Travessa Lapszanka - Osturňa - Magurka – Zdiar
Després d’esmorzar trànsfert cap a Lapszanka punt d’inici del nostre itinerari d’avui. Creuarem de Polònia cap a Eslovàquia per la carena que exerceix com a frontera natural i observarem un canvi radical de paisatge. Passarem pel poble d’Orturna, conegut per la seva bella arquitectura tradicional i finalment acabarem a Zdiar. Des d’allí transfer a Novy Smokovec on ens allotjarem.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 550m / -600m. Uns 15km de recorregut.


Dia 5. Diumenge, 22/07/2018 Parc Nacional del Paradís Eslovac. Sucha Bela Gorge.
Tornem al Parc Nacional del Paradís Eslovac. Avui, el camí pel bell mig de la gorja transita per un bosc de fulla caduca. Anirem trobant passos equipats amb escales ( molt fàcils ) per salvar els desnivells al llarg de la gorja.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 450m / -450m. Uns 10 km de recorregut ( trekking ) // + 250m / -100m. Uns 4 km de recorregut. ( pujada a l’Hotel de Muntanya per la tarda )


Dia 6. Dilluns, 23/07/2018 Parc Nacional del Tatras. Velke Hincove Pleso
Itinerari per la part alta de la vall de Smokovec durant el que gaudirem d’unes impressionants vistes d’aquesta part del Tatras on es poden apreciar els pics més importants de la zona, nombrosos llacs alpins i també bones vistes del baix Tatras. Sortida i arribada des del mateix allotjament que ens permetrà gaudir dels paisatges tant a la pujada com a mesura que ens anem apropant de nou a “Casa”.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 500m / -500m. Uns 8 km de recorregut.


Dia 7. Dimarts, 24/07/2018 Parc Nacional del Tatras. Batizovské Pleso

Aprofitarem el darrer dia al Parc Nacional del Tatras per fer una travessa des de Popradske Pleso fins a Vysne Hagy. Itinerari per llacs alpins com el Popradske Pleso i el Batizovské Pleso i paisatge d’alta muntanya que no us deixarà indiferents.
Allotjament en Hotel a Jasna ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 700m / -1100m. Uns 13 km de recorregut.


Dia 8. Dimecres, 25/07/2018 Low Tatras i Bratislava

El darrer dia de trekking canviem de zona i visitem el Low Tatras, també parc nacional. El Baix Tatras és la serralada eslovaca més gran, grans valls, boscos centenaris i els seus habitants: óssos, llops, senglars o cérvols, en són testimonis. Per la tarda, trasllat a Bratislava i temps per visitar la capital d’Eslovàquia.

Allotjament en Hotel a Bratislava ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 350m / -350m. Uns 8 km de recorregut.


Dia 9. Dijous, 26/07/2018 Vienna

Trasllat de Brastilava a Vienna. Visita guiada per conèixer aquesta ciutat. Temps lliure per a fer les darreres compres, ...

Allotjament en Hotel a Vienna ( Austria )


Dia 10. Divendres, 27/07/2018 Viena - Barcelona

Temps lliure. A mig mati trànsfert a l’aeroport per agafar el nostre vol cap a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.