DIA 1: 27/12. Barcelona - Amman - Madaba
Vol Barcelona amb escala a Istambul i arribada a l'aeroport de Amman. Trànsfert cap al nostre Hotel a la ciutat de Madaba.


DIA 2: 28/12. Madaba – Mar Mort – Petra
Sortirem al matí, després d’esmorzar per dirigir-nos cap al Mar Mort. El Mar Mort, el punt més baix del planeta i amb la taxa de salinitat més alta del món amb una increïble flotabilitat, ens podrem banyar i gaudir de l'experiència de "caminar" sobre l'aigua. Per la tarda trasllat fins a Petra on ens allotjarem.
Allotjament en Hotel.


DIA 3: 29/12. Petra
Dia per visitar la ciutat de Petra amb el nostre guia local. Farem un recorregut en que prevaldrà el senderisme, ja que Petra és un indret tant al•lucinant des del punt de vista arquitectònic com natural. Visita guiada que ens permetrà descobrir els racons d'aquesta misteriosa Ciutat considerada una de les meravelles del món i que va ser excavada en la roca rosa entre els anys 300 i 400 AC. Visitarem l'escala de 850 esglaons que ens porta fins al monestir, la Tomba Reial, el Teatre, el carrer de les Columnes i el congost del Siq Al Mudlem d'un quilòmetre de llargada que impressiona sobretot per ser molt estret i ventat.

Temps de caminada: 5-6 h

Allotjament en Hotel.


DIA 4: 30/12. Petra - Wadi Rum
Després d'esmorzar farem una caminada d'unes 5-6 h per Little Petra, un preciós paisatge de gorges i roca. Per la tarda, ens traslladarem des de Petra cap al Desert del Wadi Rum -2 h de trànsfert- on arribarem tot just per veure la nostra primera posta de sol al desert. Wadi Rum vol dir la Vall de la Lluna i és un dels deserts muntanyosos més imponents del món. Ens deixarem portar cap a un paisatge lunar espectacular de valls immenses i imponents muntanyes de gres “arenisca” que sobresurten per damunt la sorra de color rosa i blanc i a on les postes de sol s’inunden com en un smoni fet realitat de taronges i i ocres.

Temps de caminada: 5 - 6 h

Ens allotjarem en el nostre campament


DIA 5: 31/12. Trekking pel Wadi Rum
Després d'esmorzar començarem el nostre primer dia sencer de ruta a través del desert del Wadi Rum. Caminarem per un oceà groc ocre esquitxat de torres i cúpules de gres gegants que s'estenen fins a l'infinit. Passarem per magnífics congosts, dunes de sorra blanca i rosa i veurem ponts de roca natural. Caminarem per la Vall d'Um Alouan, travessarem el Burrah canyon i arribarem fins al Jebel Burdah.

Temps de caminada: 6 - 7 h

A la nit, des del nostre campament itinerant, sopar i celebració de l’entrada del nou Any.


DIA 6: 01/01. Trekking pel Wadi Rum

Gaudirem de nou d'aquesta meravellosa experiència del desert de nou embadalits per la bonica estètica d’aquest desert inigualable. Pujarem al Jebel Burdah, travessarem l'estret congost de Fara Ati Chaibh, veurem el pont de roca de Um Fruth i caminarem per l'espectacular Um Sabatah. Al vespre ens instal•larem de nou en un altre campament per passar la darrera nit al desert.

Temps de caminada: 6 h

Nit en campament.


DIA 7: 02/01. Wadi Rum - Aqaba
Darrer dia de trekking al desert. Aquest darrer dia aprofitarem el matí per gaudir per darrera vegada dels colors del desert. Trescarem per Wadi Um Jebel Al-Khuttar, la muntanya d'Al-Khazaali, Lawrence Spring, Wadi Rum Ishrin i Rum Village. Per la tarda, trasllat en vehicle privat cap a Aqaba on ens allotjarem.
Allotjament en Hotel.

Temps de caminada: 6 h


DIA 8: 03/01. Aqaba - Dana
Matí lliure i de descans a Aqaba per relaxar-nos a la riba del Mar Roig. Banys al mar sense vigilància i passeig amb barca amb fons de vidre. Possibilitat lliure d'anar als socs "zocos" mercats a l'aire lliure, pendres un te amb cardamom, ...
Dinarem a Aqaba. Després de dinar desplaçament en vehicle fins a Dana on ens allotjarem.


DIA 9: 04/01. Dana - Madaba
Trekking per la reserva de la biosfera de Dana. Acabem el viatge caminant i gaudint d'un entorn únic: la vall de Dana és d'una extrema bellesa i gran biodiversitat de fauna i flora. Aquesta zona és un punt de trobada d'espècies provinents d'Europa, Àsia i Àfrica. Això és el que la fa única. Després, reprendrem el nostre camí cap a Madaba on ens allotjarem.

Temps de caminada: 7 h

Nit en Hotel.


DIA 10: 05/01. Madaba - Bcn

Trànsfert a l'aeroport per agafar l'avió de retorn a Barcelona.PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.