DIA 1, dissabte 24/03.

Vol a Funchal. Trasllat a Ponta do Sol, a l'hotel de les tres primeres nits.

DIA 2, diumenge 25/03.

25 Fontes i Levada Rocha Vermelha, una de les joies de la corona de Madeira. El nostre sender ressegueix el preciós canal entre boscos luxuriants, cascades, túnels de levada i parets volcàniques.
Segona nit a Ponta do Sol.

Desnivells aprox.: + 500 m/ – 500 m. Uns 7km de distància.

DIA 3, dilluns 26/03.

Anem a les verdes i panoràmiques altures. Espatarrant camí entre Boca da Encumeada i Curral das Freiras. Itinerari espectacular entre els cims de l'illa i el fons de l'antic volcà: muntanyams amb vistes al mar, boscos penjat sobre l'abisme, conreus estintolats i preciosos poblets al final.
Darrera nit a Ponta do Sol.

Desnivells aprox.: + 500 m /- 1050 m. Uns 13km de distància.

DIA 4, dimarts 27/03.

Trasllat a Funchal. Dia lliure per fer una caminada matinal per la capital i conèixer el seu exuberant mercat i els seus bonics edificis colonials tot passejant pel seu cas antic, o per visitar el magnífic jardí botànic, o per anar en trineu, sí... en trineu, pels carres de Monte -un original sistema de transport típic de la localitat-, o per visitar una antiga fàbrica de licor,... hi ha moltes opcions, deixeu-vos aconsellar pel vostre guia de Bonviure!
Nit a Funchal, a l'hotel de la resta de les nits.

DIA 5, dimecres 28/03.

Anem a pujar al sostre de l’illa...Farem el camí entre el Pico Arieiro 1805 m i el Pico Ruivo 1861 m els dos cims més alts de l'illa, un espectacle continu, vistes magnifiques a la costa, barrancs, boscos, poblets, etc. Parets impressionants cobertes de vegetació un goig constant.
Nit a Funchal.

Desnivells aprox.: + 450 m / - 700 m. Uns 11km de distància.

DIA 6, dijous 29/03.

Travessa de Portela a Ribeira Seca. Un itinerari variat i espectacular. Primer seguirem un camí que s’endinsa en un dels boscos de laurisilva millor conservats de l’illa, fins a Maroço. A partir d’aquí, fins a Ribeira Seca, seguirem una levada i travessarem la Madeira rural, amb les seves terrasses de cultiu, els seus arbres fruiters, les petites finques d’autoconsum. Vistes al mar i a la Madeira més autèntica.
Nit a Funchal.

Desnivells aprox.: + 300m / - 700m. Uns 12km de distància.

DIA 7, divendres 30/03.

Des del parc de Queimadas, amb les seves casetes típiques amb sostre de palla, anem a seguir una de les levades més espectaculars de l’illa, amb final espatarrant al Caldeirao Verde, un indret bellíssim de parets verticals cobertes per la vegetació.
Nit a Funchal.

Desnivells aprox.: +100m/ -100m. Uns 13 km de distància.

DIA 8, dissabte 31/03.

El dia en què marxem de Madeira, encara aprofitarem el matí per posar la cirereta al pastís. Trasllat a la península de Sao Lourenço, a on farem la darrera caminada, suau, per un paisatge bellíssim: penya-segats vermells, platges negres, illes amb fons maragda, verdíssimes costes i un oceà sempre present i immens per on el nostre sender es va obrint camí.
Després, trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

Desnivells aprox.: + 300 m/ - 300 m. Uns 7km de distància.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.