Dia 1. Dijous, 02/08/2018. Barcelona – Cracòvia – Zakopane ( Polònia )
Vol de directe de Barcelona a Cracòvia. Des de l’aeroport mateix trànsfert en vehicle privat fins a Zakopane, “ el Chamonix Polonès “, on ens allotjarem.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia ).


Dia 2. Divendres, 03/08/2018 Parc Nacional del Tatras. Kuznice – Czarny Staw - Zielony Staw
Primer contacte amb el Tatras en la seva vessant Polonesa. Anirem en vehicle fins a Kuznice on començarem la nostra caminada fins al Czarny Staw ( Estany Negre ) i més amunt fins al Zielony staw ( Estany Verd ). Caminarem per un paisatge alpí i els nostres ulls contemplaran les sempre espectaculars vistes de la cara nord dels cims d’aquesta part del Tatras.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia ).

Desnivells aproximats de + 1000m / -1000m. Uns 15km de recorregut.


Dia 3. Dissabte, 04/08/2018 Parc Nacional del Tatras. Morskie Oko i Wielki Staw
Avui descobrirem els dos llacs més grans del Tatras Polonès. Primer el Morskie Oko, “ulls de mar” en Polonès, potser el més conegut dels dos, situat enmig d’un impressionant circ d’origen glaciar. Tot seguit, la nostra ruta continuarà cap al segon estany el Wielki Staw ( Estany Gran ). Nosaltres no sabem quin és el més espatarrant dels dos, a veure si ens ajudeu.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia ).

Desnivells aproximats de + 650m / -1050m. Uns 13km de recorregut.


Dia 4. Diumenge, 05/08/2018 Travessa Lapszanka - Osturňa - Magurka – Zdiar
Després d’esmorzar trànsfert cap a Lapszanka, punt d’inici del nostre itinerari d’avui. Creuarem de Polònia cap a Eslovàquia per la carena que exerceix com a frontera natural i observarem un canvi radical de paisatge. Passarem pel poble d’Orturna, conegut per la seva bella arquitectura tradicional i finalment acabarem a Zdiar. Des d’allí transfer a Novy Smokovec on ens allotjarem.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 500m / -550m. Uns 13km de recorregut.


Dia 5. Dilluns, 06/08/2018 Teryho Chata
Itinerari per la part alta de la vall de Smokovec durant el que gaudirem d’unes impressionants vistes d’aquesta part del Tatras. Ruta amb sortida i arribada a Hrebienok amb un petit boucle final que ens permetrà gaudir dels paisatges tant a la pujada com a mesura que ens anem apropant de nou a Hrebienok. Tornada en vehicle a Novy Smokovec.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 850m / -900m. Uns 13 km de recorregut.


Dia 6. Dimarts, 07/08/2018 Skalnate Pleso – Tatranska Lomnica
Des de Tatranska Lomnica pujarem en telefèric fins a Skalnate Pleso des d’on començarem el nostre itinerari d’avui durant el que gaudirem d’unes impressionants vistes d’aquesta part del Tatras, la vall de Smokovec. Itinerari alpí i d’alta muntanya que ens portarà fins al Zelene Pleso ( Estany Verd ). La tornada la farem per un altre camí que tot baixant ens portarà fins a Tatranska Lomnica i ens permetrà gaudir amb tranquilitat dels paisatges a mesura que ens hi anem apropant. Tornada en vehicle a Novy Smokovec.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 550m / -1450m. Uns 16 km de recorregut.


Dia 7. Dimecres, 08/08/2018 Levoca, Spiss i Popradske pleso
Dia de descans. Dedicarem el matí a visitar aquesta regió de l’alt Tatras: la ciutat medieval de Levoca, l’església de Jacob amb una col•lecció única d'altars gòtics i un dels més grans castells d’Eslovàquia a Spiss ( patrimoni UNESCO ). Per la tarda, curt trekking fins al nostre allotjament a Popradske Pleso.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 250m / -100m. Uns 4 km de recorregut.


Dia 8. Dijous, 09/08/2018 Ascensió al Rysy ( 2.499 m )
El Rysy, amb els seus 2499 m , és el cim més alt de Polònia i es troba en la carena de muntanyes del Tatras que marca la frontera entre Polònia i Eslovàquia. La nostra ascensió, per la vessant eslovaca, és molt assequible i sense passos complexes, poc a poc anirem pujant gaudint d’un dels panorames més espatarrants del Tatras on es poden apreciar tots els pics més importants de la zona, nombrosos llacs alpins i també bones vistes del baix Tatras.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 1000m / -1000m. Uns 11 km de recorregut.


Dia 9. Divendres, 10/08/2018 Travessa pel Parc Nacional del Tatras. Popradske Pleso – Osterva – Novy Smokovec
Sortirem a peu del nostre allotjament i farem una travessa des de Popradske Pleso fins a Novy Smokovec. Itinerari per llacs alpins com el Popradske Pleso i el Batizovské Pleso i paisatge d’alta muntanya que no us deixarà indiferents. Trànsfert a Poprad on ens allotjarem

Allotjament en Hotel a Poprad ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 750m / -1250m. Uns 15 km de recorregut.


Dia 10. Dissabte, 11/08/2018 Parc Nacional del Paradís Eslovac. Sucha Bela Gorge.
Canvi radical en l’itinerari d’avui. Visitarem les gorges del Parc Nacional del Paradís Eslovac. El camí pel bell mig de la gorja transita per un bosc de fulla caduca. Anirem trobant passos equipats amb escales ( molt fàcils ) per salvar els desnivells al llarg de la gorja. Després de dinar, ens dedicarem a fer turisme. Visita a la ciutat medieval de Spisska Sobota, molt ben conservada.

Allotjament en Hotel a Poprad ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 450m / -450m. Uns 10 km de recorregut.


Dia 11. Diumenge, 12/08/2018 L’Estany Verd
Sortirem de Kezmarska Biela voda per a fer un itinerari en mig de bosc. A mesura que guanyem altura el bosc donarà pas a espais més oberts on aprofitarem per fer fotos i gaudir de les vistes. Paisatge de cims i llacs alpins amb bones vistes sobre la vall. Arribarem a peu fins a Tatranska Javorina i desplaçament en vehicle fins a Cracòvia.

Allotjament en Hotel a Cracòvia ( Polonia ).

Desnivells aproximats de + 850m / -750m. Uns 16 km de recorregut.


Dia 12. Dilluns, 13/08/2018 Cracòvia - Barcelona
Pel matí, visita guiada a la ciutat. Per la tarda temps lliure. A mitja tarda trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol cap a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.