PREU:
1199€, amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 1 dinar i 1 sopar.
(per grup de 14 persones o més)


Suplement si el grup és de 12 o 13 persones: 40€
Suplement si el grup és de 10 o 11 persones: 80€
Suplement si el grup és de 8 o 9 persones: 150 €

Nombre màxim de participants: 16


INCLOU

Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Dubrovnik, sense taxes.

Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies (9 nits), excepte 1 dinar a Kotor i el sopar del darrer dia (a l’aeroport).

Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat: mini bus amb aire condicionat pels trajectes llargs, furgonetes a les zones de muntanya.

El transport dels equipatges. Atenció!! Limitat a 12kg per persona.

Guia local durant tot el viatge.

El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Entrades al monestir d’Ostrog, als monuments de Teth, al castell de Shkoder.

La gestió prèvia del trànsit entre fronteres.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna).

Assegurança d'accidents en muntanya.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA corresponent.

NO INCLOU

Les taxes aèries, 91€ a 3/02/2016. 1 dinar i 1 sopar (Dia 10). Les begudes embotellades. Les propines. Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

NIVELL

Itineraris per bons camins de muntanya amb algun tram pedregós. Desnivells mitjos de + 650 m / - 750 m i recorreguts diaris al voltant de 12km. Màxim desnivell de pujada el Dia 7, +1100m i de baixada el Dia 5, -1050m. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d'intensitat mitja. Cap dificultat tècnica en cap dels itineraris.

DOCUMENTACIÓ

No cal tramitar cap visat. Per entrar al país, cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 6 mesos posteriors a la data de sortida.

MATERIAL


Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita o mitjana per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

ELS ALLOTJAMENTS

En guesthouses (cases d’hostes): 1 nit a Vermosh, 2 nits a Lepushe i 2 nits a Valbonë. Habitacions de 3 o 4 persones, banys i dutxes compartits en general (per exemple, a Vermosh, 8 habitacions comparteixen 5 banys).
2 nits a Theth, en guesthouse-hotel, habitacions de 2 i 4, amb bany a dins l’habitació.
1 nit a Gerbaj, en bungalows de 4 persones amb bany a l’interior.
1 nit en hotel a Cetinje, en habitacions dobles amb bany.

Allotjaments en general senzills però correctes i còmodes, amb bany i dutxa amb aigua calenta. Ubicats en ambients de muntanya amb encant. El fet d'allotjar-nos en cases d’hostes amb un contacte directe amb la població local, el considerem com un atractiu del viatge. El grau d'imprevistos pot existir donada aquesta limitada infraestructura. Gastronomia local amb productes propis.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA'NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i supòsits de cancel·lació.


DOSSIER BONVIURE

Si vols informació addicional sobre aquest viatge, descarrega-te-la clicant aquí   


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l'ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


"“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Veure condicions generals de contractació