DIA 1. Dimecres, 6 de desembre
Trobada del grup al voltant de les 10h al poble de Porté. Bon començament de l´estada per boscos i una vall envoltada de muntanyes vestides d’hivern, fins als Estanys de Passet i de Font Viva.

Desnivells aproximats: +300m -300m.

Trasllat al nostre allotjament a Ax-les-Thermes.


DIA 2. Dijous, 7 de desembre
Un curt desplaçament des del nostre allotjament ens durà al Domaine de Chioula, un entorn boscós, de conte nòrdic, amb vistes espatarrants sobre la reserva d’Orlu, la Vall d’Ax-les-Thermes i tots els cims de l’Arieja que ens envolten. Itinerari preciós entre fageda, bosc de pi negre i prats ben nevats. Col de Chioula, Col de Balaguès, Roc de Quercourt 1820 m.

Desnivells aproximats: +450m -450m.

En tornar, podem acabar d’arrodonir el dia gaudint del plaer de les fonts termals d’Ax-les-Thermes, al seu històric balneari.


DIA 3. Divendres, 8 de desembre
Desplaçament fins al Port d’Envalira ( Andorra ) . Magnífic i espectacular itinerari circular amb l'ascensió als Pics de Maià i Ortafà. Des del port d’Envalira anirem a buscar l’ampla carena que tanca la vall del Pas de la Casa per l’Oest per ascendir als dos cims del dia. La seva privilegiada situació fa que la panoràmica sigui excel•lent a 360º, amb grans vistes sobre les valls d’Andorra i els seus cims més importants.

Desnivells aproximats: +500 m -500 m


DIA 4. Dissabte, 9 de desembre
Desplaçament fins al Plateau de Beille, un gran altiplà cobert de neu amb vistes espectaculars del Pirineu que ens envolta. L'itinerari ens portarà per un paisatge nòrdic entre bosc de pi negre i grans prats nevats amb molt bones vistes de la Vall d'Ax-les-Thermes, els cims de l'Arieja i cap al Sud el conjunt de cims que delimiten la frontera amb Andorra.

Desnivells aproximats: +300 m -300m


DIA 5. Diumenge, 10 de desembre
Final espectacular de l’estada amb un itinerari des del Coll de Puymorens fins al Bac de la Llata, Coma del Prat de l´Orri , sota el Pic de la Mina. Paisatges nevats amb amplitud de vistes.
Comiat del grup i retorn a casa de bona hora.

Desnivells aproximats: +400m -400m.

En cas de manca de neu, el viatge es farà igualment, substituint els itineraris de raquetes per excursions de senderisme iguals als itineraris de raquetes o en el seu cas adaptats.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.