Dia 1, Diumenge 11 de Febrer. Barcelona – Lisboa
Vol a Lisboa on arribarem al migdia. Temps per passejar per aquesta ciutat cosmopolita i gaudir de la posta de sol sobre l'Atlàntic.

Allotjament en un hotel a Lisboa


Dia 2, Dilluns 12 de Febrer. Lisboa - Illa de Cap Verd de Sao Vicente

Al matí sortida cap a Mindelo, a l'illa de São Vicente. Transfer fins al nostre hotel a Mindelo per instal.larnos. Mindelo és la capital cultural i musical de l'illa amb influències del Brasil, Àfrica i Portugal. Aquest dia l'aprofitarem per visitar Mindelo: els seus mercats, les cases colonials, la platja de Laginha,...
Sopar a chez Tchicau amb música local en directe.

Allotjament en Hotel a Mindelo


Dia 3, Dimarts 13 de Febrer. Descoberta de l’Illa de São Vicente i festa de Carnaval.

Descoberta de l’Illa de Sao Vicente: Monte Verde, el cim més alt de l'illa amb bones vistes de la ciutat i les illes que ens envolten. Baia das Gatas, un dels llocs preferits dels Capverdians, la platja de Praia Grande i Calhau, un petit poble de pescadors.
A partir de la tarda i al vespre Festa de Carnaval a Mindelo.

Allotjament en hotel a Mindelo


Dia 4, Dimecres 14 de Febrer. Mindelo – Santo Antao: Les valls de Tarrafal
Trànsfert en ferry cap a l'illa de Santo Antao i en vehicle privat fins a l’inici del nostre itinerari d’avui, passant pels magnífics paisatges de l'altiplà desert i salvatge. Baixada a peu cap a Tarrafal, construïda al límit d'una gran badia de sorra negra on hi destaca el verd clar dels camps de canya de sucre fins arribar a les cases de pescadors. Una petita caminada per descobrir aquesta vall perduda , veritable fi del món.

Desnivell: - 500 m . 2 hores de caminada efectiva.

Allotjament en casa d'hostes a Tarrafal.


Dia 5, Dijous 15 de Febrer. Monte Trigo
Aquest poblet de pescadors de la costa Oest és només accessible a peu o en vaixell. Nosaltres sortirem de Tarrafal per un camí que bordejant la costa ens portarà fins a Monte Trigo. Preciós camí sota el cim més alt de l’Illa el volcà TopeCoroa 1988 m, penyasegats, platges, barrancs i finalment el poblet de pescadors més recòndit. La tornada la farem en vaixell.

Desnivell: + 350 m / - 350 m . 3 hores i mitja de caminada efectiva.

Allotjament en casa d'hostes a Tarrafal.


Dia 6, Divendres 16 de Febrer. Cratère de Cova - Ponta do Sol

Trànsfert fins al punt d’inici del nostre itinerari el Cràter de Cova i els cims centrals de l'illa. Boscos de pins, mimoses i eucaliptus conformaran el nostre paisatge d’avui.

Desnivell: + 400 m / - 450 m . 3 hores i mitja de caminada efectiva.

Allotjament en hotel a Ponta do Sol


Dia 7, Dissabte 17 de Febrer. Garça - Cruzinha- Vallon de Corvo- Fontainhas - Ponta de Sol.
Trànsfert per la vall de Garca fins al llogaret de pescadors Cruzinha. Amb impresionants vistes de l'oceà, el camí d'avui ens portarà a la "fi del mon", passant pel poblet abandonat de Zaranhas. El deixarem i continuarem cap a Fontainhas, famosa per les seves cases de colors, entre terrasses cultivades de mil i un colors. A partir de Fontainhas, gaudirem de les vistes a l'oceà i poc a poc arrivarem a Ponta do Sol,antic port de l'illa que mereix passejar pels seus carrers, pel moll, ...

Desnivell: + 500 m / - 500 m . 5 hores i mitja de caminada efectiva.

Allotjament en hotel a Ponta do Sol


Dia 8, Diumenge 18 de Febrer. Ribeira de Paul - Mindelo
Trànsfert al llarg de la costa cap a la vall de Paul, la vall més verda i cultivada de l'arxipèlag. Terrasses plantades amb cafè, plàtans, canya de sucre, tarongers i verdures de tot tipus, ens ofereixen una visió de la vida rural de l'illa. Finalment, trànsfert a Porto Novo i ferry cap a Mindelo on ens allotjarem. Sopar d’acomiadament a chez Tchicau.

Desnivell: + 550 m / - 750 m . 5 hores de caminada efectiva.

Allotjament en hotel a Mindelo


Dia 9, Dilluns 19 de Febrer. Mindelo – Barcelona
Trasllat a l'aeroport i vol a Barcelona, via Lisboa.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.