PREUS:
DESCOMPTE de 100€ fins al 25/01/2018 (inclòs):
1299€ amb vols i sense taxes
1079€ sense vols
(descompte vàlid només pel viatge amb els vols inclosos)

A partir del 26/01/2018:
1399€ amb vols i sense taxes
1079€ sense vols

Suplement grup 8-9 participants: 170 €

Suplement habitació individual: 160 €
(places limitades, si us plau, consulta'ns disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 16INCLOU

Els vols d'anada i tornada entre Barcelona i Evenan, via Moscú, sense taxes aèries (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport  fins a la sortida.

Guia de muntanya local de parla anglesa.

El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia turístic per la visita a Evenan.

L'allotjament de totes les nits (8 nits) i els esmorzars corresponents.

Pensió completa a Armènia llevat d'un dinar i un sopar a Erevan.

El lloguer de les raquetes i els bastons.

Entrades als llocs esmentats al programa.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA corresponent.


NO INCLOU

Les taxes aèries, 171€ a 3/08/2017.
Un dinar i un sopar a Erevan (Dia 8 del Dia a Dia).
Les propines.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


DOCUMENTACIÓ I VISATS. VACUNES.

Cal PASSAPORT amb vigència durant tot el període d'estada al país. No cal visat.

No és obligatòria cap vacuna.

Més informació a
http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/DetalleRecomendacion.aspx?IdP=11


ALLOTJAMENTS

Cinq nits a Erevan, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Antarat, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Yeghegnadzor, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a prop del Llac Sevan, en guesthouse, en habitacions dobles amb bany compartit.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA'NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


NIVELL

Itineraris sense cap dificultat tècnica. Desnivell mitjans de +-550 m. Desnivells màxims en dos dels dies de 750 i 700 metres ( 3er i 6è dia ) , amb raquetes de neu. 4 dels 6 dies de trekking són amb raquetes de neu ( mitjanes d’aquests dies 575 m desnivell ) . L’altura màxima que assolirem són 3890 m. Distàncies diàries entre 6 i 11 kms. En funció de les condicions meteorològiques i la innivació els 4 itineraris en raquetes de neu poden canviar.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.


MATERIAL

Botes de senderisme. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Guants d'hivern, barret pel cap...Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Les raquetes i els bastons estan incloses en el preu del viatge. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 8

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829Veure condicions generals de contractació