Dia 1. Dijous, 16/08/2018. Barcelona – Cracòvia – Zakopane ( Polònia )
Vol de directe de Barcelona a Cracòvia. Des de l’aeroport mateix trànsfert en vehicle privat fins a Zakopane, “ el Chamonix Polonès “, on ens allotjarem.
Allotjament en Hotel.


Dia 2. Divendres, 17/08/2018 Parc Nacional del Tatras. Kuznice – Czarny Staw

Primer contacte amb el Tatras en la seva vessant Polonesa. Anirem en vehicle fins a Kuznice on començarem la nostra caminada fins al Czarny Staw ( Llac Negre ). Caminarem per un paisatge alpí i els nostres ulls contemplaran les sempre espectaculars vistes de la cara nord dels cims d’aquesta part del Tatras.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia )

Desnivells aproximats de + 800m / -800m. Uns 12km de recorregut.


Dia 3. Dissabte, 18/08/2018 Parc Nacional del Tatras. Morskie Oko i Wielki Staw
Avui descobrirem els dos llacs més grans del Tatras Polonès. Primer el Morskie Oko, “ulls de mar” en Polonès, potser el més conegut dels dos, situat enmig d’un impressionant circ d’origen glaciar. Tot seguit, la nostra ruta continuarà cap al segon estany el Wielki Staw ( Estany Gran ). Nosaltres no sabem quin és el més espatarrant dels dos, a veure si ens ajudeu.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia )

Desnivells aproximats de + 650m / -1050m. Uns 13km de recorregut.


Dia 4. Diumenge, 19/08/2018 Parc Nacional de Pieniny

Descoberta del Parc Nacional de Pieniny de maneres ben diverses. Després d’esmorzar, trànsfert a Dębno per visitar la seva església de fusta (Patrimoni de la UNESCO). Tot seguit, descens pel riu en un rai de fusta com els que antigament es feien servir per transportar la fusta pel riu. I finalment, farem una caminada fins al cim del Sokolica per un terreny típicament calcàri en mig de boscos de pi negre. Per la tarda, curt trekking fins al nostre allotjament a Popradske Pleso.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 300m / -300m. Uns 5km de recorregut. ( trekking ) // + 250m / -100m. Uns 4 km de recorregut. ( pujada a l’Hotel de Muntanya per la tarda )


Dia 5. Dilluns, 20/08/2018 Parc Nacional del Tatras. Velke Hincove Pleso
Itinerari per la part alta de la vall de Smokovec durant el que gaudirem d’unes impressionants vistes d’aquesta part del Tatras on es poden apreciar els pics més importants de la zona, nombrosos llacs alpins i també bones vistes del baix Tatras. Sortida i arribada des del mateix allotjament que ens permetrà gaudir dels paisatges tant a la pujada com a mesura que ens anem apropant de nou a “Casa”.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 500m / -500m. Uns 8 km de recorregut.


Dia 6. Dimarts, 21/08/2018 Parc Nacional del Tatras. Popradske Pleso

Aprofitarem el darrer dia al Parc Nacional del Tatras per fer una travessa des de Strbske Pleso fins a Vysne Hagy. Itinerari per llacs alpins com el Popradske Pleso i el Batizovské Pleso i paisatge d’alta muntanya que no us deixarà indiferents.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 700m / -1100m. Uns 12 km de recorregut.


Dia 7. Dimecres, 22/08/2018 Parc Nacional del Paradís Eslovac. Klastorna Gorge.
Canvi radical en l’itinerari d’avui. Visitarem les gorges del Parc Nacional del Paradís Eslovac. El camí pel bell mig de la gorja transita per un bosc de fulla caduca. Anirem trobant passos equipats amb escales ( molt fàcils ) per salvar els desnivells al llarg de la gorja. Després de dinar, ens dedicarem a fer turisme. Visita a la ciutat medieval de Levoca, molt ben conservada, i visitarem l’església de Sant Jaume amb el seu altar de fusta.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec ( Eslovàquia )

Desnivells aproximats de + 400m / -400m. Uns 12 km de recorregut.


Dia 8. Dijous, 23/08/2018 Cracòvia - Barcelona
Després d’esmorzar trànsfert fins a Cracòvia en vehicle privat. Visita guiada a la ciutat i temps lliure. A mitja tarda trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol cap a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.