Dia 1, 24 de març. Vol de Barcelona a Màlaga i visita a Antequera.

Vol directe des de Barcelona a Màlaga, on ens espera un autobús privat per traslladar-nos a Antequera. Tarda per passejar-s'hi i conèixer aquesta bella ciutat i anar escalfant "motors" pujant a la seva Alcazaba.
Nit a Antequera.

Dia 2, 25 de març. Caminito del Rey.

Avui recorrerem el còmode però espectacular Caminito del Rey. Impressionant obra d'enginyeria de principis del segle XX, que recorre el congost dels Gaitanes per una passarel·la adossada a les seves parets gairebé verticals. Recorregut aeri de fins a 100 metres sobre el riu Guadalhorce que transitarem amb total seguretat gràcies a la total reconstrucció de l'obra duta a terme recentment.
Nit a Antequera.

Distància i desnivells aproximats: 7 km, + 230 m - 250 m.

Dia 3, 26 de març. Torcal d'Antequera i Ronda.

El Paratge Natural Torcal d'Antequera amaga una de les mostres més impressionants de paisatge càrstic de tot Europa. Ens perdrem en aquest paisatge singular on la imaginació ens farà estar: en una ciutat troglodita, en un jardí de gegants o en un laberint de conte de fades ... tu tries!
Després trasllat amb autobús a la interessant ciutat de Ronda.
Nit a Ronda.

Distància i desnivells aproximats: 11,5 km, + 650 m, - 400 m.

Dia 4, 27 de març. Pinsapar de Grazalema.

Recorregut pel vessant nord de la Serra de la Pineda, al Parc Natural de Grazalema. Una de les coses singulars que té aquest recorregut, és ser la zona més plujosa de tota la Península Ibèrica. Això ha fet que en els seus vessants es conservi el Abies pinsapo, també anomenat avet blau pel seu color. Ancestre dels avets actuals, ha resistit en aquest enclavament des de l'última glaciació.
Nit a Grazalema.

Distància i desnivells aproximats: 16 km, + 620 m, - 1200 m.

Dia 5, 28 de març. Charca Verde: Cor del Parc Natural de Grazalema.

El millor recorregut per conèixer la diversitat de paisatges que amaga la Serra de Grazalema: penyals, pinedes, valls i racons "màgics" en aquest còmode recorregut, amb sorpresa final si ets dels més audaços ...
Nit a Grazalema.

Distància i desnivells aproximats: 11 km, + 650 m, - 650 m.

Dia 6, 29 de març. Cap de Trafalgar - Penya-segats del Parc de la Breña.

Canvi radical de paisatge per conèixer la Costa de la Luz de Cádiz.
La seva situació, la més meridional de la Península Ibèrica, i el seu magnífic clima, l'han fet ser cobejada des mil·lennis per tartessos, fenicis, grecs, romans, visigots o àrabs. Molts són els atractius que se succeeixen en els 200 km. de la més fina i daurada sorra de la Península. Nosaltres en recorrerem tot just 15 km, però ens endurem un bon record i unes panoràmiques que ens faran voler tornar. Des de Cap trafalgar a Barbate per platges i penya-segats amb magnífiques vistes.
Nit a Vejer de la Frontera.

Distància i desnivells aproximats: 14,5 km, + 450 m, - 450 m.

Dia 7, 30 de març. Passeig per Vejer i trasllat a l'aeroport de Jerez de la Frontera.

Al matí tindrem temps de fer una passejada pel poble de Vejer abans d'agafar l'autobús a l'aeroport de Jerez per volar a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L'ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.