PREU :
895€ sense vols
1165€ amb vols i sense taxes

Suplement per habitació individual (totes les nits excepte la nit al refugi -opcional-): 100€
(places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16INCLOU

El vol d’anada entre Barcelona i Sofia i el de tornada entre Salònica i Barcelona, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS, places limitades, consulteu-nos disponibilitat).

Guia de muntanya de Bonviure. Guia local que parla perfectament el castellà. També és guia turística oficial de Bulgària.

Totes les nits d’allotjament (10 nits).

Tots els esmorzars.

Tots els sopars tret d'un sopar a Salònica.

Tots els transports per carretera (en autocar privat amb aire condicionat) necessaris per fer els itineraris descrits al Dia a Dia.

Els trànsferts entre els aeroports i els hotels (Dia1 i Dia11).

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA.


NO INCLOU

Les taxes aèries (58€ a 7/11/2017).
Els pícnics del migdia que podreu comprar als pobles a on ens allotgem (4-5€ per dia) i el dinar a Salònica.
1 sopar a Salònica. Totes les begudes extres, cafès o consumicions no incloses en els àpats.
Les entrades als museus, monestirs i monuments. L'entrada als banys termals.
El telecadira del Dia 6.
Tot allò no esmentat en l’apartat “Inclou”.


NIVELL

Bons senders d’alta i mitja muntanya, ben perfilats i amb algun tram rocallós i aglevat. Desnivells diaris moderats en la seva majoria entre 650 m i 750 m. Dos dies de visita cultural (Sofia i Tessalònica). Un dia de visita cultural combinada amb senderisme (Rila). Dos dies optatius per fer cims amb més desnivell (Maliovitsa i Olimp). El dia d’ascensió al Mont Olimp (ascensió opcional) pujarem a la punta Skolio, sense dificultat tècnica ni cap tram exposat.

ALLOTJAMENTS

A tots els allotjaments (tret de la nit en refugi, opcional), en habitacions dobles amb bany a l’interior.
La primera nit a Sofia, al centre, en hotel de 3 estrelles.
Les tres següents nits, en hotel familiar a Govedartsi.
La cinquena i sisena nits, en hotel familiar de 3 estrelles a Bansko.
La setena nit, en hotel familiar de 3 estrelles a Melnik.
La següent nit, si tries pujar a l’Olimp, la vuitena nit en refugi (habitacions de grup i serveis compartits). Si no, en hostal al centre de Litochoro.
La novena nit, en hostal al centre de Litochoro.
La desena nit, en hotel al centre de Salónica.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Barret, ulleres de sol. Pals per caminar, recomanats. Motxilla mitjana (pels 2 dies optatius del Mt. Olimp) i/o petita (per la resta de dies) i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Per la única nit al refugi del Mt.Olimp -opcional-, caldrà dur sac prim o llençols i tovallola. Abans del viatge us enviarem un llistat exhausiu del material.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d'assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d'uns dies). Aquí en teniu l'enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l'ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829Veure condicions generals de contractació