PREU: 0 €

NOMBRE MÀXIM DE PLACES LIMITADES.

EL NIVELL:

Recorregut per pistes, camins i senders, fresats i sense cap dificultat tècnica. Alguns trams són pedregosos i alguns trams estan solcats per l'aigua. Longitud aprox.: 12km. Desnivells aprox. de +550m / -550m.
Itinerari apte per totes les persones acostumades a caminar aquesta distància amb aquests desnivells, sense cap dificultat tècnica.

ELS HORARIS:

Quedarem entre les 8h i les 9h del matí a lloc a determinar entre Olesa i Monistrol de Montserrat (a concretar un cop us apunteu). L’itinerari s’allargarà fins l’hora de dinar. Havent dinat, encara caminarem, menys d’una hora, fins al punt final. És a dir, tornarem a ser al punt de sortida entre 16h i 17h (a on podreu tornar a agafar el transport públic o el vostre vehicle per tornar a casa).
Us comunicarem els horaris i punt de trobada definitius amb el full d’infos que us enviarem per confirmar-vos la vostra plaça.

EL TRANSPORT:

Hi podreu anar tant el transport públic (FGC, línia Llobregat-Anoia) com en els vostres vehicles particulars. L’itinerari començarà i acabarà a la mateixa parada de FGC.

DONAT QUE A AQUESTA SORTIDA ES POT ACCEDIR I TORNAR AMB TRANSPORT PÚBLIC, BONVIURE NO COORDINARÀ ELS COTXES DELS PARTICIPANTS.

EL PÍCNIC:

Caldrà que el dugueu de casa, tant el menjar com la beguda, ja que al lloc a on ens aturarem a dinar no hi ha cap bar ni font ni cap altre mena de servei. Es tracta d’una esplanada... no hi ha seients ni taules... farem un pícnic al camp dels de tota la vida!! ...Així que si voleu podeu dur algun element per aïllar-vos del terra.
Us convidem a què porteu de casa la vostra especialitat... un bon moment per intercanviar receptes i bones idees gastronòmiques!!

ELS GUIES:

Per aquesta ocasió especial, no tindreu un guia... ni dos... sinó almenys quatre guies de Bonviure... segur que heu compartit sortida amb algun d’ells... o potser amb tots ells!!

EL MATERIAL:

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent i alguna peça d' abric. Barret pel sol, ulleres de sol, cremes solars. Guants prims, buff i gorro. T’aconsellem que consultis la méteo per triar la vestimenta més adequada! Motxilla amb el necessari pel dia (roba, pícnic, beguda, càmera de fotos, petita farmaciola personal, diners i documentació,...). Et recomanem, si en fas servir, que duguis bastons de senderisme.

LES ASSEGURANCES:

Bonviure inclou, també per aquesta sortida gratuita, una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i el rescat i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura
clicant aquí.

ANIMACIÓ:


Comptarem amb la companyia d’un músic per animar i crear el bon ambient de sempre.

LA MIDA DEL GRUP:

Amb l’objectiu de poder vetllar per la seguretat del grup i el desenvolupament fluid de l’activitat, ens veiem obligats a limitar el nombre de places.
D’una altra banda, s’admetran com a màxim 2 reserves per persona (és a dir, tu i 1 més).

En el moment d’apuntar-se, cal indicar el nom, correu electrònic i telèfon mòbil del /de la persona acompanyant.

Ens agradaria poder oferir aquesta sortida a tots els que camineu amb Bonviure, però esperem que entengueu que la seguretat del grup i el tipus d’activitat ens obliguen a establir una limitació.


COM RESERVAR LA TEVA PLAÇA:

Ja t’ho saps... com si t’apuntessis a un dels nostres viatges:

Fes la teva reserva clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobaràs dins aquesta sortida.

ATENCIÓ!!!

*MÀXIM NOMBRE DE PLACES QUE ES PODEN RESERVAR PER PERSONA: 2 (qui s'inscriu + 1 . El nombre de places reservades que excedeixin no es tindran en compte)

Recorda: en el moment d’apuntar-se, cal indicar el nom, correu electrònic i telèfon mòbil del /de la persona acompanyant.

Un cop tinguem completa la llista de participants, us enviarem un correu confirmant-vos la vostra plaça.

Al llarg de la setmana del 2 d'abril us enviarem un correu indicant-vos el lloc i hora de trobada precisos, i la resta d’informacions necessàries per la sortida.


Ens veiem....SALUT!!
L’equip de BONVIURE"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829Veure condicions generals de contractació