DIA 1 (diumenge 25/03).
Vol directe de Barcelona a Nàpols, la capital de la Campània, a on arribarem a la nit.

Nit a un hotel al centre històric de Nàpols.


DIA 2 (dilluns 26/03). Pompeia i Nàpols.
Visitar Pompeia és com entrar a una màquina del temps i retrocedir gairebé 2 mil·lennis... La pròspera ciutat romana fou sepultada al 79 dC per una capa de 66m de terra i cendres violentament projectada des del veí volcà Vesuvi. Fou la seva mort i alhora la seva supervivència fins als nostres dies, preservada com va quedar sota el material volcànic fins al s.XVIII... Una passejada fascinant pel passat per un dels emplaçaments arqueològics millor conservats del món, de la mà d’un guia turístic oficial. Resta del dia lliure per acabar de visitar Pompeia, o tornar a Nàpols per gaudir de la tarda a la ciutat,...
L'anada a Pompeia la farem en un vehicle privat, la tornada en transport públic (tren).

Segona nit a Nàpols, al mateix hotel.


DIA 3 (dimarts 27/03). El Vesuvi.
Al matí ens vindrà a buscar el nostre transport privat, que ens durà al Parco Nazionale del Vesuvio, al peu del famós volcà. Farem una caminada pel del Vesuvi amb un guia local que ens permetrà accedir als indrets vetats al públic general. Paisatges volcànics i panoràmiques sobre la badia de Nàpols i la Campània. Aquest és un itinerari carregat d’interès no només paisatgístic, sinó també històric i geològic. Guiats per un guia local oficial del PN del Vesuvi.

Trànsfert en transport privat al nostre allotjament de les següents 3 nits, a Sorrento.

Distància aproximada 9 km. Desnivells aproximats: +600m de pujada / -600m de baixada


DIA 4 (dimecres 28/03). Monte San Constanzo i Punta Campanella.
Anem a l'extrem de la Península de Sorrento, a la punta on els accidentats Monti Lattari es reconcilien amb el mar. Gaudirem d'un paisatge amb vistes extenses cap al Mar Tirré i els Golfs de Sorrento i Nàpols i la Badia de Ieranto, amb l'omnipresent Vesuvi i la propera illa de Capri enfront nostre. Ruta circular fins a la Punta Campanella, antiga fortificació i ara far. Tarda lliure a Sorrento.

Distància 8 km. Desnivells: +500m de pujada / -500m de baixada.


DIA 5 (dijous 29/03). Illa de Capri.
Al matí, des de Sorrento, agafarem un ferri que ens durà a la petita Illa de Capri. Per la seva bellesa des de l’antiguitat ja fou triada com a residència de descans i relax pels notables romans i les seves famílies. Seguirem un itinerari en què alternarem paisatges urbans amb camins costers pel damunt d’aigües amb una blavor màgica, amb vistes del seu famós Arco Naturale i els fotogènics Fraglioni. Podrem visitar Anacapri i pujar amb telecadira al Monte Solaro. A la tarda, tornarem en ferri a Sorrento.

Darrera nit a Sorrento.

Distància 8 km. Desnivells: +300m de pujada / -300m de baixada


DIA 6 (divendres 30/03). Sentiero degli Dei, Costa Amalfitana.
Havent esmorzat, ens acomiadarem de la vista al Golf de Nàpols i ens traslladarem a l’altra banda de la Península Sorrentina, a la vessant que dóna al Golf de Salerno. El nostre mini bus ens deixarà a Praiano, des d’on seguirem el “Sender dels Deus” fins a Positano, entre vistes al mar, vinyes i viles florides. Positano ens robarà l’atenció... és un poble aferrat als pendents costers, amb cases de colors sobre un mar blau profund... Tindrem una estona per passejar-nos pels racons de Positano abans de tornar a Amalfi.

Primera de les dues nits a Amalfi.

Distància 11 km. Desnivells: +600m de pujada / -600m de baixada


DIA 7 (dissabte 31/03). Vall dels Molins i les Ferreries. Monte Lattari.
Avui coneixerem part del Parc Regional di Monte Lattari, sortint i arribant a peu a Amalfi (no hi ha desplaçaments en vehicle). El nostre recorregut ens durà per les Valls dels Molins i de les Ferreries, paratge a on van néixer les primeres indústries papereres d’Europa. Per paisatges verds i humits, barrejarem natura amb història local, cascades amb vells molins i ferreries. Acabarem el nostre recorregut al mateix lloc a on l’hem començat, al centre d’Amalfi.

Darrera nit a Amalfi. Podrem gaudir de la famosa processo de divendres de Setmana Santa a Amalfi.

Distància 11 km. Desnivells: +550m de pujada / -550m de baixada


DIA 8 (diumenge 01/04). Visita de Nàpols i vol de tornada.
Esmorzar a Amalfi i trasllat al centre de Nàpols. Aprofitarem el dia per visitar el centre històric de la ciutat. Visita guiada de 2 hores amb guia turístic oficial pel centre de Nàpols. Descobrirem una ciutat que està impregnada de totes les cultures mediterrànies que en ella s’han instal·lat des de l’època dels grecs. No és per casualitat que el seu centre històric, ric en palaus, castells, edificis religiosos i fins i tot una ciutat subterrània, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco...

A última hora de la tarda, trasllat a l’aeroport de Nàpols. Vol de retorn a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.