PREUS:
1125€ sense vols
1325€ amb vols i sense taxes

Suplement habitació individual: 310 €
(places limitades, consulteu disponibilitat).

Nombre màxim de participants: 16

INCLOU

Els vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Nàpols, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Allotjaments: 2 nits a Nàpols, 3 nits a Sorrento, 2 nits a Amalfi. En hotels cèntrics, en habitacions dobles amb bany complert.

Tots els esmorzars.

El guia professional de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

El guia local de muntanya oficial del Parc Nacional del Vesuvi per fer-hi el trekking del Dia 3.

Visita guiada per Nàpols de 2h amb guia turístic oficial.

Visita guiada per Pompeia de 2h amb guia oficial de Pompeia .

Els dos trànsferts des de l’aeroport de Nàpols a Nàpols (Dia1) i des d’Amalfi a Nàpols + de Nàpols a l’aeroport de Nàpols (Dia8).

L'anada a Pompeia en transport privat (la tornada es farà amb tren).

Tots els desplaçaments per carretera necessaris per arribar al punt d’inici i tornar del punt final de les excursions de senderisme.

El ferry d’anada i tornada a l’illa de Capri.

L’entrada al Parc Nacional del Vesuvi.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió del viatge.

L'IVA.

NO INCLOU

Les taxes aèries, 44€ a 27/06/2017.
Els sopars, preu mig per dia 15-25 €.
Els pícnics, que podreu comprar als comerços de les poblacions.
L’entrada al jaciment de Pompeia, uns 13€. Les entrades a monuments o museus.
El tren de tronada de Pompeia, uns 3€.
Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

NIVELL

Desnivells mitjans +550 m -550 m. Un dia de visita cultural al jaciment de Pompeia. Recorreguts inferiors als 15km. Bons camins de muntanya i costa. Terreny calcari: alguns trams són pedregosos, però cap d'ells té dificultat tècnica. A Capri, trams per zona urbana. A la costa Amalfitana, els itineraris comencen i acaben amb llargs trams d'escales que guanyen força desnivell en poca distància.

ELS ALLOTJAMENTS

A Nàpols, 2 nits en hotel de 4 estrelles, en el cor del centre històric, en habitacions dobles amb bany. Un hotel preciós, ubicat a dues plantes d’un antic palau noble, convertides des del 2008 en petit hotel amb mobiliari d’època.

A Sorrento, 3 nits en hotel de 3 estrelles, al centre, en habitacions dobles amb bany. Hotel familiar, habitacions còmodes i molt bon esmorzar casolà.

A Amalfi, 2 nits en hotel de 3 estrelles al centre històric, en habitacions dobles amb bany. Un altre hotel amb encant, antiga residència nobiliària, habitacions renovades al 2011 i decorades amb gust i esmorzar a terrassa amb vistes al mar si el temps ho permet.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d'assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d'uns dies). Aquí en teniu l'enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent, folre polar, guants, barret. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanables. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l'ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 8

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829Veure condicions generals de contractació