Dies 1 i 2: ( 27 i 28 /11 ) Barcelona - Addis Abeba
Sortida de Barcelona i arribada el dia següent pel matí a Addis Abeba. Ens instal•larem i descansarem una estona. Després visita guiada a Addis Abeba: la catedral, els mercats, el museu nacional, ...

Allotjament en hotel.


Dia 3: ( 29/11 ) Addis-Abeba – Gondar - Simien Park : Sankaber (3236 m)

Pel matí, vol a Gondar. Visita a la ciutat de Gondar, els seus castells i esglésies anomenats el Camelot Africa. Per la tarda, anem cap a les Muntanyes del Simien. Desplaçament en vehicle privat fins al nostre campament. Durant el viatge, primeres impressions de la magnitud i bellesa d'aquesta regió.

Sopar i dormir en Campament en lodges.


Dia 4. ( 30/ 11) Sankaber (3230 m) - Geek Camp (3580 m)
Primer dia de trekking per les muntanyes del Simien. El paisatge al llarg de tota la caminada d'avui és meravellós. Caminarem i sentirem per primera vegada els crits d’una espècie endèmica de primats: els babuins Gelada. Espatarrants vistes del riu Jinbar i les seves cascades. Arribarem finalment al nostre campament que es troba envoltat de lobèlies gegants .

Sopar i dormir en Campament en lodges.

Distància: 11 km. Desnivell: +400 m.


Dia 5. ( 1/12 ) Geek Camp (3580 m) - Imet Gogo (3926 m) - Geek Camp
Avui no fem travessa, us proposem per una ascensió al Cim de l’Imet Gogo ( 3926 m ), un dels millors miradors del Parc Nacional del Simien. Des del cim , panoràmiques de 360 graus per descobrir des de les altures el Parc.

Sopar i dormir en Campament en lodges.
Distància: 10 km. Desnivell: +500 - 500 m.


Dia 6. ( 2/12 ) Geek Camp (3580 m) - Chenek (3620 m)
Aquesta és probablement una de les jornades més espectaculars de tot el trekking, amb impressionants vistes en totes direccions mentre el sol dibuixa llums i ombres a mesura que es mou sobre el cel serè. Des dels penya-segats sobre els quals caminarem es poden observar les valls que queden als nostres peus i alguns dels cims per damunt nostre.

Sopar i dormir en Campament en tendes.

Distància: 14 km. Desnivell: +600 - 600 m.


Dia 7. ( 3/12 ) Chenek (3620 m) - Bwahit Pass(4200 m) – Cim del Ras Bwahit ( 4430 m ) - Sona (3020 m)
De manera imponent, s’aixeca per sobre de Chennek el cim del Ras Bwahit ( 4430 metres ) , el segon pic més alt d'Etiòpia. La ruta d’avui passa pel coll nord del Bwahit a 4200 m. Des d’aquí, podrem observar el cim més alt d’Etiòpia, el Ras Dashen, de 4.543 metres. Nosaltres, pujarem al cim del Bwahit 4430m ( opcional ). Des del Cim, bones vistes i bones fotos. Baixarem un altre cop fins al Coll per baixar cap a Sona. Deixarem enrere aquest coll, canviarem de vall i baixarem de manera continuada fins al nostre campament.

Sopar i dormir en Campament amb tendes.

Distància: 15 km. Desnivell: +700 - 1200 m. ( Cim del Bwahit, cal afegir: 3kms, + 250 m, - 250 m )


Dia 8. ( 4/12 ) Sona (3020 m) - Ansiya - Mekarebya (1900 m)
A partir d’avui, la travessa ens descobreix cotes més baixes de les Muntanyes del Simien. Paisatges diferents però igualment sorprenents i espatarrants.

Sopar i dormir en Campament en tendes.

Distància: 14 km. Desnivell: - 1100 m.


Dia 9. ( 5/12) Mekarebya (1900 m) - Hawza (2000 m) - Mulit (2050 m)
Nou dia de trekking per la part baixa de les Muntanyes del Simien. La vegetació i la vida animal canvien per complet al llarg d'aquest itinerari. La meteorologia també, observarem temperatures més càlides.

Sopar i dormir en Campament en tendes.

Distància: 10 km. Desnivell: +450 - 350 m.


Dia 10. ( 6/12 ) Mulit (2050 m) - Adi Arkay (1650 m) – Axum
Jornada tranquil•la per acabar els nostres dies de trekking fins a Adi Arkay. Des d’aquí transport en vehicle privat fins a Axum. 

Sopar i dormir en Hotel.

Distància: 10 km. Desnivell: - 450 m.


Dia 11. ( 7/12 ) Axum visita ciutat al matí i vol a Lalibela
Després d'esmorzar, visita guiada a Axum declarat patrimoni mundial per la UNESCO. A mig matí,  trasllat a l'aeroport i vol a Lalibela. Descans i passeig per Lalibela.

Sopar i dormir en Hotel.


Dia 12. ( 8/12 ) Lalibela visita  les esglèsies monolítiques  excavades a la roca totes patrimoni mundial per la UNESCO.

Al cor d'Etiòpia, en una regió muntanyosa, es van excavar esglésies medievals monolítiques a la roca. La seva construcció s'atribueix al rei Lalibela, que al segle XII es va comprometre a construir una "nova Jerusalem" després que les conquestes musulmanes posessin fi a les peregrinacions cristianes a Terra Santa. Les esglésies no van ser construïdes de manera tradicional, sinó que van cavar a la roca en blocs monolítics. En aquests blocs, es van netejar les portes, les finestres, les columnes, les diferents plantes, els sostres. Aquest treball de titani es completava després amb un ampli sistema de fosses de drenatge, trinxeres i passadissos per a les Processons amb obertures a vegades a coves d'ermitans o catacumbes.

Sopar i dormir en Hotel.

Dia 13 (9/12) Lalibela- Addis.

Darreres hores a Lalibela. A mig matí trasllat a l'aeroport i vol a Addis Abeba. Per la tarda darrers passeigs i compres a la capital. Al vespre trasllat a l'aeroport d'Addis Abeba per agafar de matinada el vol a Barcelona. 

Dia 14 (10/12) Addis Abeba-Barcelona.

Vol de matinada i arribada prevista a Barcelona a les 12.15 h

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.