PREUS:
DESCOMPTE de 150€ fins al 24/10/2017 (inclòs):
2084 € amb vols i sense taxes
1684 € sense vols
(descompte vàlid només pel viatge amb els vols inclosos)

A partir del 25/10/2017:
2234 € amb vols i sense taxes
1684 € sense vols

Suplement grup 8 pax: 95€

Suplement habitació individual en els hotels i campaments de tendes (totes les nits menys 3): 290 €
(places limitades, si us plau consulteu disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18INCLOU

Els vols d’avió internacionals Barcelona- Addis Abeba, amb escala a Madrid, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Els vols d’avió domèstics d’Addis-Abeba a Gondar + d’ Axum-Lalibela + Lalibela-Addis-Abeba, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Guia de local muntanya i turístic de parla anglesa.

El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Allotjament durant tot el viatge (12 nits). Veure detall en apartat “Allotjaments”.

Pensió completa durant tota l’estada a Etiòpia tret de dos dinars i dos sopars.

Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport fins a la sortida, en transport privat.

El transport dels equipatges.

Tots els arranjaments de trekking amb tenda de campanya per a dues places amb matalassos, tenda, estris, menjars, cuiners, etc.

Les taxes d’accés als espais naturals i els drets d’acampada.

Entrades als monuments inclosos en les visites guiades del programa.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking. Recomanem contractar assegurança superior, consulteu apartat “Assegurances”.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L'IVA corresponent.


NO INCLOU


Les taxes aèries i d’emissió, 273€ a 22/05/2017.
El visat (uns 50€).
Dos dinars i dos sopars (Dies 1 i 13 del Dia a Dia, a Addis-Abeba).
Qualsevol beguda embotellada.
Les propines.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


DOCUMENTACIÓ


Necessari passaport amb un període de validesa mínim de 6 mesos.
Cal treure visat de turisme a l’arribada a l’aeroport. Cost aproximat 50€.


VACUNES

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment), però sí que n’hi ha de recomanades. Per veure les vacunes recomanades, aneu a https://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do
Us recomanem que programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.


NIVELL

Desnivells diaris de pujada entre +400m i +700m; de baixada entre -400m i -600m, tret de 2 dies en què es baixen més de 1000m. Distàncies diàries entre 10 i 15km (màxim 18km si fas el cim opcional). Els 4 primers dies de travessa es camina sempre per sobre de 3000m, amb puntes d’alçada de 3926m i 4200m (4543m si fas el cim opcional), però les pernoctes d’aquests dies es fan al voltant de 3500m / 3000m. Els altres 3 dies de travessa es baixa de cota. Pujarem d’alçada de manera progressiva, els dos primers dies a Addis Abeba i Axum s’està a cotes de 2350m / 2130m. Veure més detalls en el Dia a dia.


ALLOTJAMENTS

El viatge compta amb 12 nits d’allotjament, d’aquestes 5 són en hotel, 3 en cabanes i 4 són en campaments.
Pel que fa als hotels, estarem 2 nits a Addis Abeba, 1 a Axum i 2 a Lalibela. Són el que aquí serien hotels de 3 estrelles, en tots dos estarem en habitacions dobles amb bany.
Els campaments (4 nits) són amb tendes grans, són de 3-4 persones però a cada tenda hi anireu només 2 persones. Tenda equipada amb matalàs. Tenda-WC, no hi ha dutxes però podràs fer la teva higiene si vols amb l’aigua dels rierols o rius.
Les cabanes (3 nits) són edificis tipus refugi (bàsic) amb dormitori de grup i matalassos.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA'NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


ELS VIATGES DE SENDERISME O TREKKING DE BONVIURE, ALLOTJAMENTS, TRÀNSFERTS I CONVIVÈNCIA

En tots els nostres viatges preval el caràcter de senderisme i de viatge per sobre del caràcter turístic convencional. Això normalment ens obliga a emprar serveis d’allotjament, trànsferts i d’altres que no són els estàndards, degut precisament al valor de cercar allò més autèntic possible dins d’un viatge de senderisme comercial que garanteixi un satisfactori, fàcil i com més estret millor contacte amb la natura. Aquest fet implica que molts dels allotjaments i trànsferts que emprem els escollim en equilibri entre la comoditat-correcció-pràctic i la ubicació especial per allotjar-nos o realitzar les caminades. Per tant no som una agència de viatges que cerquem els allotjaments segons el luxe o comoditat extra que atorguen. Per tant abans d’apuntar-vos a un viatge assegureu-vos que els allotjaments són els vàlids per vosaltres i no doneu per assentat que el tipus d’allotjament –categoria, comoditat, etc- que vàreu tenir en un viatge nostre anterior es doni en el present o futur, cada viatge és diferent i alhora està pensat per satisfer als participants. Però alhora no podem satisfer en tots els viatges la mateixa categoria d’allotjament.

Bona part dels nostres viatges es desenvolupen en països poc desenvolupats –o bé en zones de països occidentals amb pocs serveis- en que el grau d’infraestructures en vies de comunicació i d’allotjaments és molt bàsica i alhora els costums i ritmes horaris són ben diferents als occidentals, per tant el grau d’imprevistos possibles també és elevat. Sempre treballem per a minimitzar al màxim aquest imprevistos però heu de ser conscients de que si el destí que us apunteu és dins aquest tipus de països els imprevistos són possibles.

En tots els nostres viatges la relació amb el grup i amb el guia és molt estreta, es camina, es menja, es comparteixen inclemències meteorològiques i a vegades es dorm en grup –refugis, albergs, etc-. És imprescindible, doncs, que quan us apunteu a un viatge de senderisme o trekking sigueu conscients de que és un viatge en grup i que el vostre comportament i estat d’ànim ajuda, en ser positiu, al bon desenvolupament del viatge molt més que en un viatge convencional.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d'accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l'accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Tanmateix us aconsellem que contracteu una assegurança amb capitals superiors com la Vacacional Complet Experiences o una de similar (cost 55€), consulteu la seva cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l'etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l'apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 40€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.


MATERIAL

Botes de senderisme. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Sac de dormir per les 7 nits de cabanes i campament. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d'una bestreta de 400 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l'hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l'agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l'article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829Veure condicions generals de contractació