Dia 1, diumenge 19/08
Trobada del grup a Cerler a primera hora de la tarda. Explicació de l’estada i petita excursió per la zona.
Nit a l'hotel al poble de Benasc, a on ens hi quedarem 3 nits.

Dia 2, dilluns 20/08
Bellísma jornada de senderisme amb majúscules en el camí a Aigualluts i a l´estany deth Horo. Tota la força de les Maladetes al nostre costat, la bellesa de la Vall d´Aran als nostres peus. Prats immensos, cascades, flors per arreu i una profunda sensació d´immensitat.

Desnivells. + 450 m -450 m

Dia 3, dimarts 21/08
Un dia espatarrant en una de les valls més boniques del Pirineu: la d´Estòs. Caminarem fins a les joies maragdes de l'ibonet (estanyet) de Batisielles i els dos ibons (estanys) d'Escarpinosa.

Desnivell: + 700 m -700 m.

Dia 4, dimecres 22/08
Excursió als estanys de la Glera. Camí preciós entre prats, boscos i vistes panoràmiques a les Maladetes, Mall Pintrat i Pic d´Alba.

Trasllat a l'hotel de les 3 següents nits, al mig de la natura, a uns pocs quilòmetres al nord de Benasc.

Desnivell: + 450 m -450 m

Dia 5, dijous 23/08
Excursió a la Vall de Remuñe. Pujada per boscos, rius i salt d'aigua espectaculars. Opcional pujada fins als estanys de Remuñe.

Desnivell: + 450 m -450 m.

Dia 6, divendres 24/08
Excursió sortint des de Los Llanos del Hospital, passant pel Plan d’Estan, Collada dels Aranesos fins als ibones de Villamuerta. Vistes increïbles de les Maladetes, emmirallant-se als estanys.

Desnivell: + 300 m -300 m.

Dia 7, dissabte 25/08
Caminada sortint a peu del nostre allotjament. Ruta circular per boscos humits de faig i cascades. Dinar i acomiadament del grup.

Desnivells. + 200 m -200 m

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.