Dia 1, 1/08.

Viatge en avió fins a Milà, a on arribarem cap al migdia. Trànsfert en mini bus a les Dolomites més occidentals, les Dolomites di Brenta, a Madonna de Campiglio.
Ens instal.larem a l’hotel, presentació del viatge per part del guia i resta de la tarda lliure.
Primera de les tres nits a Madonna de Campiglio.

Dia 2, 2/08.

Agafarem un telecabina que ens pujarà fins a 2450m. Ascendirem fins a la base de l’impressionant grup de la Cima del Grostè. Paisatge alpí dolomític garantit: pel sobre dels nostres caps, les impressionants torres i castells naturals, per sota nostre, el bosc... i nosaltres, al mig, com a caminadors i caminadores privilegiats que som! Ens aturarem al Rifugio Tuckett e Sella per gaudir de l’espectacle de l’entorn, abans de baixar a buscar el bosc fins al Rif. Casinei, i d’aquí al Vallesinella, des d’on tornarem a l’hotel en transport públic.
Segona nit a Madonna de Campiglio.

Distància i desnivells aprox.: 10km i +150m/ -1125m

Dia 3, 3/08.

Un curt desplaçament ens durà a Val Genova, entre els Grups de muntanyes de l’Adamello i la Presanella. Des de l’aparcament, ens endinsarem vall amunt entre els cims de més de 3000m, torres i moles impressionants que parlen del poder de la natura i les muntanyes. Arribarem fins al refugi Mandrón i d’allà anirem al Lago Mandrón. Continuarem per anar a cercar les glaceres de l’Adamello. Retorn pel mateix itinerari.
Darrera nit a Madonna de Campiglio.

Distància i desnivells aprox.: 16km i +1000 m/ -1000m

Dia 4, 4/08.

Després de l’esmorzar, ens vindrà a buscar el nostre mini bus que ens durà a les Dolomites més nord-orientals. Abans d’arribar-hi, però, ens aturarem per fer un itinerari que és un mirador espectacular d’un dels paisatges més preuats de les Dolomites: el de la Marmolada i la seva gran glacera. Contrast bellíssim entre el verd dels boscos i prats i la blancor resplendent de la mítica glacera. Des del Passo Pordoi al Rifugio Fedarola: a una banda, la Marmolada, a l’altra, il gruppo de la Sella... espatarrant. Continuem fins al Lago Fedaia, a on ens estarà esperant el nostre mini bus.
Trasllat al nostre allotjament de la resta de nits, a San Vito de Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 7km i +450m/ -600m

Dia 5, 5/08

Curt trajecte en mini bus fins a al telecabina de Falzarego, que ens ajudarà a salvar un bon desnivell de pujada. A partir d’aquí, espatarrants senders entre Lagazuoi, Bivaco de la Chiesa i magnífic escenari de les Tofanes. Vall de Trevenazes i descens preciós per la Vall de Fiames entre boscos de làrix, rius i prats. Petit trajecte en mini bus de retorn al nostre allotjament.

Distància i desnivells aprox.: 17km i +150m/ -1600m

Dia 6, 6/08

Trasllat fins al Passo Giau, a on començarem a caminar. Estany delle Baste, Forc. Ambrizzola, un dia dedicat a veure les grans meravelles del Pelmo, Civetta i Croda di Lago. En acabar l’itinerari, transport en mini bus al nostre allotjament.

Distància i desnivells aprox.: 15km i +450m/ -1400m

Dia 7, 7/08

Dia lliure, per descansar, llegir, llevar-se sense hores i fer la teva... O optar per qualsevol de les activitats que el teu guia et proposarà: pujar amb el telecabina del Cristallo o la Tofana i gaudir de les vistes d’alçada, anar a fer un tomb a Cortina D’Ampezzo ... El vostre guia de Bonviure sempre tindrà un suggeriment a fer-te segons el que et vingui de gust fer!

Dia 8, 08/08

Ens desplaçarem a les Dolomites més septentrionals, al grup de Fanes- Senes- Prag. Itinerari que transcorre per un paisatge més verd i suau que la resta de dies, envoltats pels muntanyams de la Croda Rossa, el Cristallo i el Mt. Piana. Vistes espectaculars d’aquests tres massissos i al fons, el grup de les Tre Cime di Lavaredo.

Distància i desnivells aprox.: 16km i +850m/ -950m

Dia 9, 9/08

Des del centre de Cortina d’Ampezzo afagarem el telecabina de Faloria, que ens pujarà fins a 2123m. Un cop aquí, magnífica excursió al llac turquesa i massís del Sorapiss. Vistes increïbles al massís del Cristallo i Cadini. Anirem fins al Coll de Tre Croci , a on ens recollirà el nostre mini bus que ens durà de tornada a l’allotjament.

Distància i desnivells aprox.: 14km i +550m/ -800m

Dia 10, 10/08

El sender més famós dels Alps, la volta imprescindible dels Dolomites, un encant de muntanyes impressionants, un tomb al voltant de Les Tre Cime di Lavaredo.
En acabar, trasllat a l’aeroport de Venècia i vol de tornada.

Distància i desnivells aprox.: 10km i +400m/ -400m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.